STADSBEZOEK BREDA ZATERDAG 4 AUGUSTUS 2018

Zoals gewoonlijk gaan we met Pasar Temse, de eerste zaterdag van augustus, dus op 4 augustus 2018, op stadsbezoek. Wij hebben ditmaal gekozen voor de mooie stad Breda. Breda, beste binnenstad van Nederland 2017-2019!

In de Bredase binnenstad bevinden zich onder meer de gotische Onze-Lieve-Vrouwekerk, het Begijnhof, het Spanjaardsgat, het Oude Stadhuis en de Prinsenkade. Zowel vanwege zijn historisch stadsschoon als om zijn fraaie, bosrijke omgeving wordt Breda in zijn volkslied ook wel de Parel van het Zuiden genoemd. De stad is op Zoover uitgeroepen tot tweede beste stad voor een Nederlandse stedentrip en staat steevast in de top vijf van meest gastvrije steden van Nederland! Breda is een gezellige, bruisende winkelstad, staat bol van de historische monumenten, musea en galerieën.

Programma: In Breda aangekomen wordt je vergast op 2 kopjes koffie met een lekkere appeltaart, waarna er een stadswandeling volgt, begeleid door één van onze bestuursleden.

Dan een warme lunch met keuze uit: soep of salade met gerookte kipfilet en hoofdgerecht met keuze uit: Saté van kippendijen met champignonsaus of rolletje witvis met verse spinazie en currysaus (keuze vermelden bij inschrijving)

Daarna kan je Breda op eigen houtje verder verkennen.

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 4 augustus 2018 - 07:45
Praktische info

Samenkomst:             aan de bibliotheek Oeverstraat 15 te Temse om 7u50

Vertrek:                      per bus om  8u stipt, aankomst voorzien rond 9u15.

Vertrek Breda:           Om 18u nemen we de bus terug naar Temse om rond 19u15 terug aan te komen te Temse.

Inschrijven kan tot uiterlijk: 20/07/2018. Ofwel via storting op het rekeningnummer van Pasar Temse BE43 8333 0875 4401 met vermelding “stadsbezoek Breda” telefoneer  dan wel  naar één van onderstaande telefoonnummers met hoeveel personen u meegaat en  wat u wil eten, soep of voorgerecht en hoofdgerecht, vlees of vis.

Ofwel via contante betaling bij Eddy Groenwals, Karel Van Hoeylandtlaan 6, 9140 Temse, tel. : 03/711 18 18 of op gsm nr.: 0497 914 574 of bij Meerman Erik, Philippe Saveryslaan 33, Temse, tel.: 03 771 43 04 of bij De Dycker Paul, Cauwerburg 124, Temse, tel. 03/771 40 58

 

Waar vindt de activiteit plaats
Nederland
Lokaal of vertrekplaats
Bibliotheek Temse
Oeverstraat 15
9140 Temse

Deelname-informatie

Deelnemers
0 - 50
Deelnameprijs leden
€35.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 38.00

Contactpersoon

Contactpersoon
Monique Bollé
monique.bolle@skynet.be
03/771 43 04
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!