Vijfde kerstdorp Bertem

Op zaterdag 15 en zondag 16 december kan je opnieuw het kerstdorp van Bertem bezoeken. Net zoals de andere jaren bestaat ons kerstdorp uit de kerstmarkt die georganiseerd wordt door de Bertemse zelfstandigen en de sociale kersthappening, georganiseerd door het Roemeniêcomité.

Op zaterdag word je vanaf 16 uur ondergedompeld in een leuke kerstsfeer met aangepaste muziek. Op zaterdagavond zorgt Yves Segers voor de verrassingsakt en we eindigen de avond met een spetterend vuurwerk. Natuurlijk is zowel op zaterdag als op zondag de Kerstman present. Op zondag zijn de leerlingen van de Gemeentelijke Basisschool de zingende sterretjes! De zondagse feestelijkheid start reeds om 14 uur.

De sociale kersthappening vind je in en rond De Pastorij. Naast een ruim aanbod van muziek, drank, derssertjes wordt de zolder omgebouwd tot een gezellige marktplaats ten voordele van het Roemeens adoptiedorp Taut.

Ten slotte zal ook de Erfgoedkamer present zijn op beide dagen met de tentoostelling "Het thuisfront tijdens de grote oorlog".

Deze kerstmarkt is een winterse uitstap waard!

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 15 december 2018 - 16:00
Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Vlaams-Brabant
Lokaal of vertrekplaats
-
Gemeenteplein -
3060 Bertem

Deelname-informatie

Contactpersoon

Contactpersoon
-
geen@geen.com
-

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!