Pasar schiet het nieuwe jaar op gang.

Warempel, iedereen fijn op tijd aan de afspraakplaats. Met zestien personen aanwezig doet John nog de ronde voor jaarwensen en vertelt even waarom Riet niet aanwezig is. Dan samen de lange gang in voor toegang tot de schietclub Hobsor waar we te 14:00 worden verwacht.Iedereen aanmelden in het gastenboek en na een welkom luisteren naar de verklarende uitleg van een van de leden. Wat we kunnen doen en hoe we het moeten doen. Op de schietstand zelf wordt er ondersteunende initiatie gegeven door de clubleden. Onder deskundige begeleiding had de PASAR-ploeg de gelegenheid om tijdens enkele uren de persoonlijke bekwaamheid aan te scherpen of ervaring op te doen op de schietstanden met luchtdrukwapens.

Na terugkeer van het ziekenhuis was iedereen druk bezig over het bekomen resultaat aan de hand van de nodige gaatjes in de schietschijf. Voor onervaren schutters waren daar mooie resultaten bij tot zelfs in het hart van de schijf. Ondanks de verschillen was iedereen toch opgetogen over de aangeboden kans op ervaring.
Nadat de kelen nog werden gesmeerd, begaven we ons tegen 16:45 naar het café van het Gildenhuis in de Kapelstraat 296. Daar werd een aperitief aangeboden en erna een gevarieerde
visschotel met brood. Perfect en lekker maar ge moest het zelf eten en met dank aan Agnes voor de samenstelling. Dan maakten we tijd om het jaarprogramma 2019 volledig voor te stellen om even later terug te denken aan 2018. John had nog een verrassende mededeling over PASAR Hoboken dat al terug 10 jaar bestaat. Dit is een jubileum dat nog gevierd moet worden. Hoe en wanneer kom je nog wel te weten. Er volgden nog enkele uurtjes gezellig aan tafel door te keuvelen en verder kennis te maken waarbij regelmatig de voorgestelde activiteiten aan bod kwamen.

Het was al voorbij 21:00 dat John iedereen wenste te bedanken voor de aanwezigheid en onder deze activiteit een streep wou trekken doch de gezelligheid nam de bovenhand zodat de laatsten tegen 22:00 het Gildenhuis café verlieten.Met voldoende volk wordt dit een gezellige boel … neen, nog beter: het was een prettig en heel aangenaam ledencontact.
Van John

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 23 februari 2019 - 13:45
Praktische info

Afspraak te 13:45 in de centrale gang van het hooffrontgebouw langs de
hoofdfrontweg (domein Fort 8) Hoboken, zodat we tegen 14:00 gezamenlijk toegang krijgen tot de lokalen.We dienen ons in te schrijven.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen
Lokaal of vertrekplaats
Schietclub Hobsor
Hoofdfrontweg 3 Hoboken
2660 Hoboken (Antwerpen)

Deelname-informatie

Deelnemers
10 - 20
Deelnameprijs leden
€25.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 25.00
Deelnameinformatie

Deelnameprijs te storten voor 16 februari op de gekende PASAR rekening BE66 0688 9181 9643 mits vermelding van activiteit 23/2 samen met je/jullie naam/namen.

Contactpersoon

Contactpersoon
john
john.vander.Linden@skynet.be
03 828 44 26
Georganiseerd door
In samenwerking met
Schietclub Hobsor

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!