Ledencontact en bezoek aan Groen Zuid en het Hydeparkje

Op ons jaarlijks ledencontact met avondmaal (koude schotel) nemen we tussen in even de tijd om de nieuwe wijk Groen Zuid en het Hydeparkje te verkennen.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 25 februari 2018 - 14:00
Praktische info

We komen samen in het café Van Maria in de Berkenrodelei achteraan cultuurcafé Moretus om 14 u

Er is een avondmaal (koude schotel) voorzien.

 

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen
Lokaal of vertrekplaats
café Moretus
Berkenrodelei 36
2660 Hoboken

Deelname-informatie

Deelnemers
14 - 14
Deelnameprijs leden
€15.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 15.00
Deelnameinformatie

Op zondag 25 februari in café van Maria heerste vanaf 14:00 u een gezellige sfeer. Vooraf al een tafelschikking gemaakt en de installatie uitgeprobeerd dus alles leek oké voor het ontvangst. Leden en sympathisanten traden het lokaal binnen. Een leuk ploegje van 14 personen deelden hun vrije tijd tijdens dit ledencontact. Aanvang met een aperitief om te klinken op het komend succes van het nieuwe werkjaar 2018.

Aansluitend vond een overzicht plaats van alle gebeurtenissen gedurende 2017. Wanneer je dan merkt waar PASAR Hoboken allemaal heeft vertoefd dan is dit wel overdonderend. We stonden er zelfs even paf van. Nog even tafelbabbel om dan onze groep aan te manen zich klaar te maken voor vertrek op omgevingswandeling. PASAR koos voor een bezoek aan het Hydeparkje. Voor velen een 1ste bezoek aan dit klein maar wel knus parkgebiedje en dat in eigen omgeving. De ploeg vond het zo leuk dat we het meteen hebben uitgeroepen als ‘pak je tijd’ plekje. Er volgde nog een verkenning van de nieuwe “Groen Zuid” wijk. Velen hadden er al over horen spreken maar een bezoek is veel beter dan 1000 woorden.

Dit was leerrijk. Terug in het café van Maria merkten we een tafel vol koude schotels op, die Agnes met enkele andere vrijwillige handen ondertussen waren klaar gemaakt. Ze zagen er verleidelijk uit en onze maagspieren kwamen al in beweging. Samen aan tafel voor een heerlijke maaltijd vergezeld met een drankje.

Nog wat bijpraten over Groen Zuid en andere punten tot het moment er was om het jaarprogramma 2018 voor te stellen. Dat liep van een leien dakje. Dit ledencontact eindigde met toezeggingen voor deelname aan een reeks activiteiten. We gaan ervan uit, 2018 wordt leuk en plezant werkingsjaar wordt.

Contactpersoon

Contactpersoon
John van der Linden

0473 789 083
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!