Operette : Der Vogelhändler van Carl Zeller

Der Vogelhändler is een van de meest gespeelde werken uit het operetterepertoire. De muziek van Carl Zeller is charmant en geestig, en zeer bekend is het entreelied van Adam, de Rijnwals, “Ich bin die Christel von der Post, Schenkt man sich Rosen in Tirol”, het duet van de twee professoren, het is allemaal even beroemd als sprankelend.

Een Tiroolse vogel-koopman, Adam, is verliefd op Christel, brievenbestelster in een dorpje aan de Rijn, in de Palts. Christel wil een mooi baantje regelen voor Adam door een verzoekschrift aan te bieden aan de keurvorst. De man die haar ontvangt is echter niet de keurvorst, maar ene graaf Stanislaus. Als Adam ontdekt dat Christel met deze man in een paviljoen is geweest, wil hij niets meer van haar weten. Hij verlegt zijn aandacht naar ene Marie die hij zojuist heeft leren kennen. Deze Marie is echter de keurvorstin. Er ontstaat een ingewikkeld misverstand: Adam krijgt een baan aan het hof (de examinatoren zijn omgekocht door de corrupte baron Weps), en Christel zal trouwen met Stanislaus, tot verdriet van de oude barones Adelaïde die de graaf voor zichzelf had gereserveerd. Christel bemint Adam echter nog steeds. De vogelkoopman luistert een gesprek af, begrijpt alles en maakt het weer goed met Christel. Ook de barones komt nog aan de man: zij krijgt echter niet de jonge graaf Stanislaus, maar de oude baron Weps.

Hoe dit allemaal afloopt en in orde komt, kom je te weten als je samen met ons meegaat naar de voorstelling van "der Vogelhändler".

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 10 februari 2018 - 20:00 tem 23:00
Praktische info

Jammer genoeg kan je NIET meer inschrijven voor deze activiteit !

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€30.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 30.00

Contactpersoon

Contactpersoon
NIJS KAREL
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!