Photography without limits

Jos Aerts werd uitgenodigd op het Internationaal PSA-congres (Photographic Society of America) in Pittsburgh Pennsylvania U.S.A. (8 – 15 oktober 2017). Er waren 284 enthousiaste amateurfotografen uit een tiental verschillende landen aanwezig. Dit naar aanleiding van zijn Lifetime Achievement Award, die hij als eerste Europeaan  en vijfde in de wereld in ontvangst mocht nemen. Deze wordt uitgereikt aan een PSA-lid, die meer dan 40 jaar lidmaatschap en minstens 25 jaar inzet kan voorleggen voor de organisatie. Zijn presentatie kreeg de titel : ‘Photography without limits’. Hij zal een voordracht geven over zijn fotoloopbaan en zal verschillende reeksen presenteren van digitale beelden in reisfotografie, photo-journalisme en natuur. Alsook een reeks over het leven van de Zusters van het H. Graf van Herkenrode en de bekende Hasseltse troubadour Robrecht.Hasselt, de Stad van de Smaak wordt ook uitgebreid toegelicht met bewegende beelden.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
dinsdag 6 februari 2018 - 19:30 tem 21:30
Praktische info

Lokaal: Beweging.net

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Limburg

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€0.00

Contactpersoon

Contactpersoon
VANHOLST JOZEF
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!