Avontuurlijke avondwandelzoektocht . Pasar Maanlichttocht

Zin in een avondtuurlijke avondwandeling? Dan is de Maanlichttocht zeker iets voor jou! Tijdens deze nachtellijke wandeltocht baan je jouw weg door de duisternis aan de hand van een roadbook met raadselachtige aanwijzigen ontsproten uit het brein van Gendolyn en Steven. Halverwege is er een drankje en een versnapering voorzien. Iedereen met een portie gezond verstand, inventiviteit en doorzettingsvermogen kan aan deze Maanlichttocht deelnemen. Stel jouw select groepje van 4 tot 12 personen samen en ga mee op avontuur.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 1 februari 2020 - 19:00
Praktische info

Tusen 19 en ss u vertrek er om de 10 min een groepje. Je weet op voorhand wanneer het aan jouw groepje is. Je hebt de keuze tussen de volle  ( ongeveer 15 km- gemiddeld 4uur) of de halve maanlichttocht ( ongeveer 10 km).

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Vlaams-Brabant
Lokaal of vertrekplaats
gildenhuis
Gildenstraat 21
1840 Londerzeel

Deelname-informatie

Deelnemers
10 - 100
Deelnameprijs leden
€6.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 8.00
Deelnameinformatie

In deze prijs is  begrepen :een drankje en versnapering onderweg, 1 à 3 tochtficht(s) per groep ( afhankelijk van het aantal personen in de groep, noodomslag per groep en gratis drankje ( t.w.v. 2€ ) 

 

Nodig : 1 gsm per ploeg, balpen en papier, stevige stapschoenen, weerbestendige kledij, zak-en hoofdlamp ( met reservebaterijen) , reflecterend vestje of armbanden en een toffe ploeg.

Inschrijven kan vanaf 1 januari 2020 (start 00u01 oudejaarsnacht) via www.maanlichttocht.be. uit goede bron hebben we vernomen dat de echte fans- om zeker te zijn van deelname- eerst inschrijven alvorens

hun familie een gelukkig jaar te wensen.

Contactpersonen

Contactpersoon
Anna Marie Robberechts
romieke54@hotmail.com
52301604
Georganiseerd door

 

 

Extra contactpersonen
Contactpersoon:

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!