Avontuurlijke dagwandeling van Comblain-la-Tour naar Poulseur

De trein vanuit Leuven brengt ons naar Comblain-la-Tour. Van Comblain stappen we door een prachtig glooiend landschap richting noorden naar Poulseur. Onze tocht gaat door de vallei van de Ourthe langs de GR 57. Langs de Grotte d'abîme bereiken we Comblain-au-Pont. In een klein café gebruiken we onze meegebrachte picknick bij een bord soep. Na een paar stevige klimmetjes stappen we langs een steengroeve om zo het dorpsplein van Poulseur te bereiken. Hier vinden we genoeg terrasjes om onze dorst te lessen. We komen samen in Leuven om 7.00u in het treinstation. Iedereen koopt zijn eigen treinticket, van Leuven tot Comblain-la-Tour, heen en terug. De wandelafstand bedraagt 16,2km. Stevige wandelschoenen en een wandelstok kan je goed gebruiken. Dit is een tocht voor goede wandelaars met een normale gezonde conditie.Eigen knapzak en een drankje meebrengen. Rond 17.30u zijn we terug in Leuven. Geef een seintje aan een bestuurslid als je wenst mee te stappen.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 24 maart 2019 - 07:00 tem 18:00
Praktische info

Samenkomst om 7.00u in de lokettenzaal van het treinstation van Leuven, Martelarenplein, 3000, Leuven. Treinticket van Leuven tot Comblain-la-Tour, heen en terug, zelf aankopen. 

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Luik
Lokaal of vertrekplaats
Parking Gemeentehuis
Eugeen Coolsstraat 17
3460 Bekkevoort

Deelname-informatie

Deelnemers
10 - 40
Deelnameprijs leden
€5.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 5.00
Deelnameinformatie

In de deelnameprijs is begrepen: wandeling onder begeleiding van Pasar Bekkevoort, bord soep tijdens de middagstop, versnapering onderweg en verzekering.

Niet inbegrepen is het treinticket.

Contactpersonen

Contactpersoon
Flor Beylemans
flor.beylemans@skynet.be
013-322800
Georganiseerd door

 

 

Extra contactpersonen
Contactpersoon:
David Vanthienen
david.vanthienen@telenet.be
013-325560

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!