Avontuurlijke expeditie in het Verdronken Land van Saeftinghe

Zin in een pittige tocht door een uniek landschap? Dan is deze tocht absoluut iets voor jou!

Het Verdronken Land van Saeftinghe is een natuurgebied gelegen net over de grens in Nederland. Het verschil tussen hoog- en laagwater ter hoogte van het Verdronken Land kan oplopen tot ruim zeven meter en dit maakt het gebied tot een uniek habitat voor diverse flora en fauna. Onder begeleiding van een gids organiseren we een 4u durende tocht doorheen een delta van slikken en schorren met vele geulen. Beschik je over een goede conditie en laat je je niet afschrikken door zand en modder? Hou dan alvast zaterdag 24 maart vrij.

Na de tocht verplaatsen we ons opnieuw naar België waar we een bescheiden maar verkwikkende maaltijd voorzien om opnieuw op krachten te komen. Deze gaat door in het PolderMas te Ouden Doel, een gezellig volkscafé waar de tijd is blijven stilstaan en tevens een museum is over de geschiedenis van de Scheldepolders. Hier laten we je niet enkel proeven van de lokale streekproducten, maar kan je ook rond snuisteren in een bijzondere collectie van fossielen, archeologische vondsten, oude landkaarten en nog zoveel meer.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 24 maart 2018 - 11:30 tem 18:00
Praktische info

Inschrijven en betalingsinfo via volgende link: https://goo.gl/forms/uE6qxD3jaMuCKWv43 Laarzen verplicht Goede fysieke gezondheid en conditie - Intensiteit activiteit: 4/5 Niet geschikt voor zwangere vrouwen, hartpatiënten, mensen met fysieke beperking (huisregels bezoekerscentrum) Honden niet toegelaten

Waar vindt de activiteit plaats
België
Lokaal of vertrekplaats
-
- -
- -

Deelname-informatie

Deelnemers
10 - 40
Deelnameprijs leden
€18.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 20.00

Contactpersoon

Contactpersoon
-
geen@geen.com
-
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!