Bergenmeersenwandeling te Destelbergen

Deze activiteit is voorbij
1 minuut leestijd

 Deze 7 km lange wandelroute brengt je langs sinds lang onbemeste graslanden, bosjes en rijen knotwilgen. In de holle bomen heb je kans om steenuilen te zien, de ransuil kan je zien in de dennen langs de Damvalleistraat. Langs de Schelde, een zoetwatergetijdengebied met overstromende en vrijkomende slikstroken langs de oevers, spot je fouragerende watervogels en ‘s winters meerdere eendensoorten in groot aantal.

  • Wandelen
  • Natuur
Destelbergen

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie

Parking C Bibliotheek
Dendermondse steenweg 420
9070 Destelbergen
België

beginuur
14h30
aantal deelnemers
10-60
nuttige informatie voor deelnemers

De wandeling gaat nagenoeg volledig over verharde paden en is grotendeels ook geschikt voor kinderwagens. Gewone stapschoenen kunnen volstaan.Er wordt gestart vanaf de parking C van de Bibliotheek te Destelbergen, Dendermondesteenweg 420 te 9070 Destelbergen om 14.30 uur.Deze  wandeling wordt jullie gratis aangeboden door Pasar Oostakker!!!

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer