Bergenmeersenwandeling te Destelbergen

 Deze 7 km lange wandelroute brengt je langs sinds lang onbemeste graslanden, bosjes en rijen knotwilgen. In de holle bomen heb je kans om steenuilen te zien, de ransuil kan je zien in de dennen langs de Damvalleistraat. Langs de Schelde, een zoetwatergetijdengebied met overstromende en vrijkomende slikstroken langs de oevers, spot je fouragerende watervogels en ‘s winters meerdere eendensoorten in groot aantal.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 13 juni 2021 - 14:30
Praktische info

Inschrijven voor deze wandeling kan je bij Carine BYL (0472/649016 of 09/2513475) of bij Erik VERLEYEN (0472/882840 of 09/2513470) door opgave individuele naam, adres en gsm- of telefoonnummer van de deelnemer(s).  Voor Destelbergen kan dit t/m 10 juni.  Naargelang de belangstelling zal de groep ifv de coronaverplichtingen op het moment van de activiteit opgesplitst worden in meerdere groepen, welke met een tijdsinterval van 15’ van start gaan.

Voor deze beide wandelingen is uw Covid-verantwoordelijke Erik VERLEYEN (0472/882840 of 09/2513470).  Iedere deelnemer wordt geacht zich te houden aan de op het moment van de activiteit geldende coronaverplichtingen en de instructies van de Covid-verantwoordelijke en/of de Pasar Oostakker begeleiders strikt op te volgen.

We vragen uitdrukkelijk dat wie zich inschrijft en zich op het moment van de activiteiten ziek voelt of in quarantaine zit, iemand van ons een seintje geeft en thuis blijft!

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Parking C Bibliotheek
Dendermondse steenweg 420
9070 Destelbergen

Deelname-informatie

Deelnemers
10 - 60
Deelnameinformatie

De wandeling gaat nagenoeg volledig over verharde paden en is grotendeels ook geschikt voor kinderwagens. Gewone stapschoenen kunnen volstaan.Er wordt gestart vanaf de parking C van de Bibliotheek te Destelbergen, Dendermondesteenweg 420 te 9070 Destelbergen om 14.30 uur.Deze  wandeling wordt jullie gratis aangeboden door Pasar Oostakker!!!

Contactpersonen

Contactpersoon
Eri Verleyen
erik.verleyen@proximus.be
0472/882840
Georganiseerd door

 

 

Extra contactpersonen
Contactpersoon:
Carine Byl

0472/649016

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!