Bezoek aan Voedselbank Limburg, daarna wandeling Herkenrode te Kuringen Hasselt

Voedselbank Limburg is verantwoordelijk voor de logistieke distributie van grote hoeveelheden voedsel die ze gratis aan lokale caritatieve verenigingen verdeelt. Zij oefent cotrole uit op de geleverde voedingsproducten en garandeert dat deze van hoogstaande kwaliteit zijn en aan de Europese normen voldoen. Deze levensmiddelen worden geleverd door het fonds voor Europese hulp aan de meest minderbedeelde (FEAD), maar het zijn ook producten die  geschonken worden door de voedselindustrie, door grote bedrijven uit de dustriebutiesector, door groenten-en fruitveilingen en door grote winkelketens, en die ook bekomen worden via het organiseren van verschillende  voedselinzamelingen bij het grote publiek. De werking van Voedselbank Limburg wordt volledig ter harte genomen door vrijwilligers die zich belangenloos inzetten voor de minderbedeelde medemens. Om 13uur 30 een welkomstwoord door voorzitter van Pasar Alken en Groot-Hasselt. Nadien het woord aan de begeesterde voorzitter van de Voedselbank Limburg die aan de hand van een PowerPoint presentatie de Voedselbank zal toelichten. 

Na het bezoek rijden we met de auto's naar Herkenrode, Herkenrodedreef, Kuringen (parking) voor de start van de wandeling (lengte +/- 6,3 km) omstreeks 14u15) 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 10 april 2022 - 13:30
Praktische info

Voedselbank Limburg  Herkenrodebosstraat 40 3511 Kuringen.

Geen inschrijvingen. Samenkomst 13 uur 30. 

De Corona is er nog, dus hou U aan de regels die op dat  moment van toepassing zijn. (Mondmasker verplicht in het gebouw).

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Limburg
Lokaal of vertrekplaats
Voedselbank Limburg
Herkenrodebosstraat 40 3511 Kuringen Hasselt
3500 Hasselt

Deelname-informatie

Deelnemers
5 - 50
Deelnameprijs leden
€1.50
Deelnameprijs niet-leden
€ 2.00
Deelnameinformatie

Binnen de gebouwen van de Voedselbank zijn geen honden toegelaten, na het bezoek op de wandeling in Herkenrode wel, maar aan de lijn. Iedereen van harte welkom.

Contactpersoon

Contactpersoon
Hermans Jos
h.jos124@gmail.com
0471/62.96.30
Georganiseerd door
In samenwerking met

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!