Boechout Wandelt en Fietst

Boechout wandelt en fietst is een organisatie van de gemeente Boechout in samenwerking met de sportraad, de werkgroep Trage Wegen, Pasar en Natuurpunt. 

Editie 2020: vijf dagen lang én helemaal gratis!

Van woensdag 11 november tot en met zondag 15 november organiseren we opnieuw Boechout wandelt en fietst. Omdat we geen eten of drinken kunnen aanbieden, hoef je dit jaar niet in te schrijven en niet te betalen. 

Ontdek de routes online

Vanaf dinsdag 10 november om 17 uur vind je op www.boechout.be/boechoutwandeltenfietst vijf verschillende routes: drie wandelroutes (6, 9 en 13 km) en twee fietsroutes (26 en 36 km). Aangepaste route voor rolstoelen (6km) Keuzestress is niet nodig, want de routes blijven vijf dagen online staan: van de topdag woensdag 11 november tot en met zondag 15 november. Je kan de routes downloaden op je GSM of uitprinten om mee te nemen op je tocht (er hangen geen pijltjes). Wie wil, doet er elke dag eentje! 

Win een mooie prijs

Doe zeker ook mee met onze leuke wedstrijd en win één van de mooie prijzen geschonken door onze Boechoutse handelaars! Tijdens je tocht vind je vragen voor jonge en iets minder jonge deelnemers. Scan de QR-codes met je smartphone en dien je antwoorden achteraf online in. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. 

Hou het veilig: zorg ervoor dat je een mondmasker bij je hebt, wandel met je eigen gezin of in je sociale bubbel en blijf op veilige afstand van andere mensen. 

Heb je tijdens je tocht mooie plekjes ontdekt? We zien je foto's graag komen! Deel en tag ze met #boechoutbeweegt #boechoutwandeltenfietst.

Opgelet! De routes gaan door de natuur, trek dus zeker je wandelschoenen aan. Bij de wandelingen zorgen we voor alternatieve routes voor bijvoorbeeld buggy’s en rolstoelen. 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
woensdag 11 november 2020 - 08:00 tem zondag 15 november 2020 - 08:00
Praktische info

Vanaf dinsdag 10 november om 17 uur vind je op www.boechout.be/boechoutwandeltenfietst de verschillende routes:

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen
Lokaal of vertrekplaats
Parking
Jef Van Hoofplein
2530 Boechout

Deelname-informatie

Contactpersoon

Contactpersoon
Bruno Minnebach
bruno.minnebach@telenet.be
0497306370
Georganiseerd door
In samenwerking met
organisatie van de gemeente Boechout in samenwerking met de sportraad, de werkgroep Trage Wegen, Pasar en Natuurpunt. 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!