Dagtocht Schouwen-Duiveland

We gaan nog eens op stap bij onze noorderburen in Zeeland. We vertrekken op de Brouwersdam, deze maakt deel uit van de Deltawerken en is de noordelijke verbinding van Schouwen-Duiveland met Goeree-Overflakkee.

Het Kustpad volgt er niet enkel de Zeeuwse kust maar loopt ook door duinen en enkele wondermooie stukjes natuur in de Kop van Schouwen zoals de Zeepeduinen in Burgh en de boswachterij Westerschouwen, het grootste bos van Zeeland. Een waar paradijs voor wandelaars.

In Westenschouwen , het eindpunt van de tocht, zijn we in de buurt van 'De Stormvloedkering' over de Oosterschelde, het sluitstuk (1986) van de fameuze 'Deltawerken' in Zeeland, en de zuidelijke verbinding van Schouwen-Duiveland met Walcheren.

 

 
 
 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 24 februari 2018 - 07:45
Waar vindt de activiteit plaats
Nederland

Deelname-informatie

Contactpersoon

Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!