Daguitstap naar Gent

Fort Mortsel
Deze activiteit is voorbij
1 minuut leestijd

We hebben een fantastische daguitstap gepland die zowel ontspannend als verrijkend zal zijn. Hier is wat we voor jullie in petto hebben :
 

Ochtend : We starten onze dag met een koffiepauze in het schilderachtige recreatiedomein Puyenbroeck. Onder het genot van een kopje koffie en een smakelijke koffiekoek, kunnen we de serene omgeving bewonderen. Na deze oppepper maken we een korte wandeling (max. 5 km) om de benen te strekken en de natuur te ervaren.
Middag : Na onze ochtend in Puyenbroeck reizen we door naar het centrum van Gent, waar we zullen lunchen in het restaurant “De Gulden Valk”. Hier wacht ons een smakelijke maaltijd. Het is de perfecte gelegenheid om te genieten van goede gesprekken en de lokale keuken.
Namiddag : We vervolgen onze dag met een ludieke rondleiding door de historische stad Gent. Onze gastheer en gastvrouw zijn een pastoor en een nonnetje, die gewapend met gitaar en mondharmonica, een karretje “dreupols”, snoepjes en cakejes hun gasten meenemen naar het middeleeuwse “Gante”. Ze vertellen en zingen over de anekdotes van deze roemrijke geschiedenis.

Dit wordt vast en zeker een unieke ervaring !
We kijken ernaar uit om deze mooie dag met jullie te delen.
Tot dan !

  • Wandelen
  • Cultuur
Gent

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie

De Gulden Valk
Vrijdagmarkt 22 Gent
9000 Gent
België

beginuur
08h00
aantal deelnemers
5-40

Contactpersoon

Ghislain Sergooris

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer