Daguitstap in Tervuren

We brengen een bezoek aan het vernieuwd Afrikamuseum waar we een beeld kunnen vormen over ons koloniaal verleden . s'Middags worden we verwend in een plaatselijk restaurant met een twee gangen menu en een kopje koffie . Al dat lekkers laten we rustig zakken tijdens een afwisselend tochtje vol lentesfeer . We lopen door parkgebied , bos , op landweggetjes , dus voor elk wat wils . Op sommige plaatsen kan het parcours problemen geven voor kinderwagens .

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 14 april 2019 - 09:30
Praktische info

We komen samen op parking  Paleizenlaan of parking Terminus , recht tegenover het museum rond 9,30 uur . Deze zijn gratis .  Carpoolen kan , neem contact op met Georges Arnauts  016/778813

 

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Vlaams-Brabant
Lokaal of vertrekplaats
Glabbeek
Paleizenlaan 4
3080 Tervuren

Deelname-informatie

Deelnemers
50 - 50
Deelnameprijs leden
€30.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 30.00
Deelnameinformatie

Je kan inschrijven voor een ganse dag met inbegrip van een middagmaal aan 30€ . Museum en middagmaal 28€  of middagmaal en wandeling 22€ , bij het middagmaal is één frisdrank inbegrepen . Voor een bezoek aan het museum zonder middagmaal betaal je 8€ . Kies je voor de wandeling in de namiddag moet je niet inschrijven en betaal je 1,5€ ter plaatse . Je kan inschrijven tot 8 april door het bedrag te storten op reknr. BE18 7340 0771 7165  van Pasar Glabbeek  met vermelding van het aantal personen en de keuze .

Contactpersoon

Contactpersoon
Riet Vaneyken
riet.vaneyken@gmail.com
016/821285
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!