Fotozoektocht 2.0 '24 voor wandelaars in Mandel- en Leiestreek

Dit jaar is er een wandelroute van ongeveer 5 km uitgezet rond het prachtige dorpscentrum van Sint-Baafs-Vijve. Geniet van een wandeling langs rustige wegen, omgeven door natuur en bezienswaardigheden. Zoek tijdens de wandeling naar de locaties die overeenkomen met 25 foto's, in willekeurige volgorde op een deelnemersblad. Beantwoord bij elke gevonden locatie een vraag met informatie die ter plekke is te vinden.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 15 juni 2024 - 09:00 tem zondag 29 september 2024 - 23:45
Praktische info

NIEUW: Administratieve processen worden meer digitaal afgehandeld.

Dit jaar lanceren we de wandelfotozoektocht 2.0 '24. De procedures voor inschrijving, het invullen van antwoorden, de betaling, de controle van de antwoorden en de puntenklassering zijn gewijzigd. Deze digitalisering vereist dat deelnemers hun antwoorden nauwkeurig invullen. Een voordeel is dat de documenten om de zoektocht uit te voeren reeds voor inschrijving kunnen worden opgehaald van deze website, kunnen worden bekeken, kunnen worden getest en zelfs kunnen worden afgehandeld. Deelnemers die dan willen meedingen naar de prijzen dienen het digitale inschrijf- en antwoordenformulier ingevuld in te sturen voor 1/10/2024 en het inschrijfgeld meteen over te maken aan Pasar-Sint-Baafs-Vijve op het bankrekeningnummer BE13 7775 5183 9039.

Het algemeen reglement, de zoekfoto's, de vragen en de routebeschrijving kunnen vanaf 15 juni 2024 worden opgehaald vanaf deze site. Dan kunnen die al worden ingestudeerd en best afgedrukt om mee te nemen op zoektocht. Al deze documenten zijn tijdens de tocht ook te bezichtigen met een smartphone. Lees aandachtig het reglement en noteer de gevonden antwoorden best eerst op een kladblad. 

Wie wil meespelen voor de prijzen en de competitie dient dan op de website het 'deelname- en antwoordformulier' op te vragen, in te vullen en door te sturen. Noteer de antwoorden in overeenstemming met de richtlijnen in het algemeen reglement. Aangezien de puntentoekenning en plaatsbepaling digitaal worden verwerkt, moeten de antwoorden exact overeenkomen met de correcte antwoorden zoals door de organisator bepaald, zonder te veel of te weinig woorden, letters, spaties of andere tekens. 

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie West-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Kerkplein tussen Leie- en Sint-Bavostraat), met gratis parking
Sint-Bavostraat 23
8710 Sint-Baafs-Vijve (Wielsbeke)

Deelname-informatie

Deelnemers
100 - 300
Deelnameprijs leden
€8.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 8.00
Deelnameinformatie

Deelname aan de zoektocht is mogelijk op elk moment van zaterdag 15 juni 2024 tot en met zondag 29 september 2024. Het 'deelname- en antwoordenformulier' dient uiterlijk op zondag 29 september 2024 om 23u45 verzonden te worden naar Pasar Sint-Baafs-Vijve, wat automatisch gebeurt bij het klikken op de 'verzenden' knop. Ook dient het inschrijvingsgeld overgemaakt te worden aan Pasar Sint-Baafs-Vijve, bij voorkeur enkele bankwerkdagen voor het einde van de zoekperiode. Vermeld in het mededelingenvak uw naam zoals ingevuld op het antwoordenformulier, gevolgd door de letter "W" om aan te duiden dat het om de wandeltocht gaat. Bij betaling voor meerdere deelnemers dienen alle namen vermeld te worden in het mededelingenvak. Iedereen die een antwoordenformulier instuurt en het inschrijvingsgeld betaalt, wordt beschouwd als deelnemer aan de wedstrijd voor waardevolle prijzen, waarvan het aantal en de waarde aangepast worden aan de hand van de inkomsten uit inschrijvingen. Door in te schrijven, gaat u akkoord met het algemene reglement. Gelieve dit reglement zorgvuldig te lezen.

Contactpersoon

Contactpersoon
Goemaere Hubert
hubert.goemaere@telenet.be
0468 105880
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!