GEANNULEERD Herfstwandeling “Deux Rochers”(Geannuleerd)

Rond 10u komen we met de autocar aan in Ligneuville bij Hotel-Restaurant St.Hubert voor de koffie. Ligneuville is gekend voor de forellenkwekerijen langs de rivier de Amblève. Voormiddag vertrekken we voor een rustige wandeling langs en over deze ardense rivier. Na ongeveer 5km komen we terug aan het restaurant waar we iets kunnen drinken en ons lunchpakket kunnen opeten. Namiddag trekken we naar Bellevaux voor de wandeling van de 2 rotsen. Tijdens deze 9km lange tocht krijgen we prachtige vergezichten voorgeschoteld vanaf de Rocher de Warche en de Rocher de Falize. Na de wandeling wisselen we onze wandelschoenen door meer comfortabel schoeisel en rijden we terug naar Hotel-Restaurant St.Hubert in Ligneuville voor het avondmaal: dagsoep / Everzwijnstoofvlees met kroketjes en groenten of Forel met aardappeltjes en groenten / Crème brûlée

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 24 oktober 2020 - 08:30
Praktische info

De wandelingen gaan grotendeels over onverharde wegen met onvermijdelijk wat boomwortels en stenen. Daarom raden we stevige wandelschoenen aan. Een wandelstok kan een handig hulpmiddel zijn. Neem zeker een picknick mee voor het middageten. Doe je wandelschoenen al aan voor vertrek, dan heeft de chauffeur minder werk om alles uit de bagageruimte te halen. Je kan gerust comfortabele schoenen meenemen voor ’s avonds.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Luik
Lokaal of vertrekplaats
Boudewijnplein
Boudewijnplein 1, Heusden-Zolder
3550 Heusden (Heusden-Zolder)

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€50.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 55.00
Deelnameinformatie

Bedrag te storten op het rekeningnummer van Pasar Heusden: BE14 7845 8006 5783
 Verplicht vermelden bij de overschrijving in de mededeling: uw keuze voor de hoofdmaaltijd: (S) voor stoverij of (F) voor forel en uw GSM nr. Uw GSM nr. houden wij maar 1 maand bij maar dient enkel om eventueel contact op te nemen voor deze activiteit en voor COVID contact tracking

Contactpersonen

Contactpersoon
Jos Willems
pasarheusden@gmail.com
0496211992
Georganiseerd door
In samenwerking met
KWB Heusden-Centrum

 

 

Extra contactpersonen
Contactpersoon:
Koen Vandecruys
pasarheusden@gmail.com
0478662635

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!