GEANNULEERD WEGENS CORONA-VIRUS - Bezoek Wekkermuseum en natuurwandeling, Diepenbeek

Deze activiteit is voorbij
1 minuut leestijd

Druk, druk, druk,… is het meest gehoorde antwoord op de vraag: “Hoe gaat het?” Steeds vaker geven mensen aan dat ze te weinig vrije tijd hebben.
Binnen de campagne “Pak je Tijd” wil Pasar het thema ‘vrije tijd’ en het belang van vrije tijd zo breed mogelijk bespreekbaar maken.

De Heemkundige Kring van Diepenbeek huisvest een uniek wekkermuseum.
Zij toont er de geschiedenis: “Van de kraaiende haan tot GSM’, aan de hand van ruim 300 antieke wekkers en  tijdregelaars.
Het dagelijkse ontwaken wordt hier in al zijn vormen belicht. De tijd staat even stil bij het nachtkastje van de Diepenbekenaar in vroegere tijden!
Bovendien krijgt de bezoeker een grote variatie aan timers te zien, waarmee de mens destijds bij verschillende dagelijkse werkjes moest gealarmeerd worden of zijn aandacht gevraagd werd op daarvoor geregistreerde tijdstippen.

Na het Wekkermuseum maken we ook nog wat tijd om samen een mooie wandeling te maken in de mooie Diepenbeekse natuur. We genieten van de vrije tijd, maken tijd voor elkaar in een ontmoeting en gesprekje, ……
Kortom: wat extra vrije tijd als cadeautje voor onszelf.

  • Wandelen
  • Week van de vrije tijd
  • Cultuur
Diepenbeek

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie

Demerstrand
Stationstraat 27
3590 Diepenbeek
België

beginuur
18h45

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer