Het Reukenspad

Afstand: 8,5 km. Stop: Café Belle Vue, Oever - Aartselaar. Het Reukenspad doorkruist het gebied van noord naar zuid: een korte en verkeersveilige wandel- en fietsroute tussen Aartselaar, Koekoek-Lindenbos en Boom. Ook op andere plaatsen is het gebied voor wandelaars toegankelijk gemaakt. Een deel van de gronden is aangeplant met bos. Hiervoor zijn boomsoorten gekozen die van ‘nature’ thuishoren in de streek, zo kun je alvast zomereik, es, els, beuk, wilg, …. terugvinden. Momenteel vinden er al een aantal zangvogels een geschikte leefomgeving. Verder is er veel aandacht besteed aan het aanplanten en de aanleg van ‘kleine landschapselementen’. Knotwilgenrijen en hoogstammige fruitbomen zijn het schuiloord van de steenuil. Vlinders en bijen houden van het voedsel en de luwte die ‘kleine’ landschapselementen bieden. Midden in het gebied is er ook een poel uitgegraven. Schoeisel aan te passen aan de weersomstandigheden!

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats?
zondag 7 januari 2018 - 13:30
Waar vindt de activiteit plaats?
Provincie Antwerpen

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€1.00

Contactpersoon

Contactpersoon
SNOEKS LUC

03 887 51 21
Georganiseerd door

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!