LENTEwandelweekend in de Franse Ardennen: ... V O L Z E T ! ...

Wandelclub Pasar regio Gent organiseert in het weekend van 1 mei 2023 een meerdaags wandelweekend in de Franse Ardennen, namelijk in SEDAN, in het Hôtel “Le Château Fort”, dat een onderdeel is van het middeleeuws kasteel zoals je het hierbij ziet afgebeeld. Het is een uniek, middeleeuws fort.

Zet je voetsporen in de wouden van de Ardennen, waar de Maas zich op een spectaculaire wijze door het landschap worstelt. Niet te hoge heuvels, waar je van tijd tot tijd leuke dorpjes kunt treffen, zoals Monthermé, Hargnies of Rocroi. Verderop krijg je het landschap van het departement Marne, met de steden Reims en Epernay. Maar dat is dan al in het hart van de Champagne streek.

Op zaterdag kan je kiezen uit 4 afstanden en wandel je op basis van een wandelkaart/wandeltekst en/of gpx. Op zondag en maandag is er telkens keuze uit 2 afstanden en is het een groepswandeling onder leiding van een wandelgids van Wandelclub Pasar regio Gent.

Voor meer info contacteer je best zo snel mogelijk de wandelclub via het mailadres.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 29 april 2023 - 07:00 tem maandag 1 mei 2023 - 20:00
Praktische info

De omkadering is in handen van Intersoc TO BV en de praktische uitvoering is volledig in handen van Wandelclub Pasar regio Gent. Er zijn kamers voor 2 personen, er zijn een beperkt aantal 1-persoonskamers, maar je kan ook je kamer delen met iemand. Zo spaar je het supplement voor 1-persoonskamer uit. Voor meer info over het wandelweekend stuur je best een mailtje. 

Waar vindt de activiteit plaats
Frankrijk

Deelname-informatie

Deelnemers
50 - 68
Deelnameprijs leden
€320.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 330.00
Deelnameinformatie

Voor een 1-persoonskamer is er een supplement te betalen van 92 euro. 

De inschrijving is einde september gestart en loopt nog door in oktober tot "VOLZET" is bereikt, nadien kan een boeking enkel nog via de wachtlijst. Aarzel dus niet te lang als je d'er bij wil zijn en je wil genieten van een lang weekend in de natuur met de wandelvrienden van Wandelclub Pasar regio Gent. 

Leden en niet-PASAR-leden zijn welkom. Schrijf je in en geniet mee met ons in de lente van 2023. Tot dan !

Contactpersoon

Contactpersoon
alex maenhaut
alex.maenhaut@gmail.com
0477 402 361
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!