"Luiwerk" - wandeling langs het Wolvenhoekpad - zondag 29/08/2021

Deze activiteit is voorbij
1 minuut leestijd

Wandeling langs het Wolvenhoekpad. Omdat we je graag welkom heten in de omgeving van onze Zwalmse natuurgebieden hebben we een mooie 8km landschapswandelroute uitgestippeld. We starten aan de Boembekemolen, gelegen op de grens Rozebeke/Michelbeke. Onze titel “luiwerk” is afkomstig van het in de Boembekemolen geschonken biertje "Boembeke Luiwerk", gebrouwen op basis van appels.

Trek je stevige wandelschoenen aan die modder kunnen trotseren, het wisselende reliëf en het brongebied zorgen af en toe voor een pittige uitdaging

Voor meer info over deze wandeling : Bart Merchiers 0496 924476

Tijdens deze activiteit houden we rekening met de geldende coronamaatregelen (terug te vinden op de website Pasar Zwalm onder "Wat doen we?)

  • Wandelen
  • Natuur
Michelbeke (Brakel)

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie

Boembeke molen
Boembeke 18
9660 Michelbeke (Brakel)
België

beginuur
14h00
aantal deelnemers
1-25
leden: gratis niet-leden: €1.00

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer