MACHTIG MAZELWANDELING

Wegens de corona  maatregeling is het niet mogelijk om deze wandeling met begeleiding of in groep te doen!  Om jullie niet in de kou te laten staan gaat de wandeling wel door. Hoe pakken we dat aan: De wandeling kan je op eigen tempo of met je bubbel  bewandelen via  de volgende wandelknooppunten 717-7-27-70-71-716-74-75-713-717- mits de nodige voorzorgen te nemen zoals de corona maatregel het voorschrijft.

De Machtig Mazelwandeling toont de hoogtepunten en verrassende plekjes van het dorp Mazenzele. Deze tocht brengt je naar de Dries, een plek die destijds belang kende als verzamelplaats voor vee en ontmoetingsplaats. Vervolgens wandel je naar het natuurgebied de Kravaalvelden en het Kravaalbos. Hier ligt een vijver die ontstaan is door de winning van zandsteen. 

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 2 april 2021 - 10:00
Praktische info

De auto kan je achterlaten op de parking van zaal Kersenpit dorp 46. Je verlaat de parking naar rechts en op de eerste verlichting paal bevindt zich het bordje met nummer 717 het vertrek van de wandeling.                                                                                                                                                                           Deze wandeling is volledig gratis en kan bewandeld worden tijdens de maand april.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Vlaams-Brabant
Lokaal of vertrekplaats
Sint-Pieters-Bandenkerk, Dorp , 1745 Mazenzele
DORP
1745 Mazenzele (Opwijk)

Deelname-informatie

Deelnemers
1 - 4
Deelnameprijs leden
€0.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 0.00

Contactpersoon

Contactpersoon
Van Der Zanden Francois
vdz.francois@skynet.be
0477884232
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!