Ochtendwandeling met een stevig Iers ontbijit

Sommigen denken dat een dauwtrip enkel in de zomer kan, maar dat is een misverstand. Ook in de lente kan het een manier zijn om op een wonderlijke wijze contact te maken met de natuur via je zintuigen.

Niets dat je lichaam en geest immers meer deugd doet dan een frisse  ochtendwandeling. Net op dat magische moment, wanneer de dag de slaap uit zijn lijf schudt en de hele natuur lijkt te ontwaken. De zon die door de ochtendmist heen prikt en het hele landschap verwarmt met haar joviale zonnestralen.

We vertrekken op de parking van de Ierse Pub en wandelen via het Zavel , de Demerbeemden, de Bosberg, Molenheide, Steenheuvels terug naar het Zavel . Een afwisselende wandeling door velden en bossen.

Na de wandeling genieten we van een typische Iers ontbijt , een bord met: bacon, worstjes, witte en zwarte pens, spiegelei, champignons, bonen in tomatensaus, rösti, gegratineerde tomaat en toast …… Sinaasappelsap/koffie of thee --- Muesli, Cornflakes, choco Pop ….

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 25 maart 2018 - 07:30 tem 12:30
Praktische info

Na een mooie wandeling van een kleine 10 km door de bossen van Langdorp schuiven we aan de ontbijttafel voor een stevig Iers ontbijt.

Inschrijving is verplicht en dit voor woensdag 14 maart dmv overschrijving met vermelding van Ontbijt + namen van de deelnemers. (IBAN BE32 7885 3279 7902)

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen
Lokaal of vertrekplaats
Dubh-Linn Pub
Testeltsesteenweg 236
3201 Langdorp

Deelname-informatie

Deelnemers
5 - 35
Deelnameprijs leden
€15.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 15.00

Contactpersoon

Contactpersoon
LIEKENS RUDY
PasarSKW@gmail.com
04 76 34 28 25
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!