"OMG!SevenSenses Tour"

De 'OMG! Seven Senses Tour' is een waar feest voor de zintuigen. Bezoekers ontdekken Gent door de ogen van Jan van Eyck en worden meegevoerd langs

historische parels zoals het Groot Vleeshuis en het Geeraard de Duivelsteen. De Tour gaat verder op de Gentse binnenwateren en een spektakel van digitale projecties in de tunnel onder het François Laurentplein vormt de kers op de taart. Zintuiglijke ervaringen en monumentale Gentse gebouwen worden afgewisseld met verbluffende  streetartkunstwerken. Grote namen als Monkey Bird Crew, Bosoletti, Strook en Isaac Cordal lieten hun creativiteit los op de stad en trakteren ons op indrukwekkende muurschilderingen en straatkunst.

Heel wat Gentse makers vervaardigden een product voor het van Eyck-jaar. Tijdens de 'OMG! Seven Senses Tour' is het mogelijk om de winkel, werkplaats of het atelier van een van de ambachtelijke hedendaagse meesters te betreden en een unieke blik achter de schermen te krijgen bij een van de vele vakmensen die de stad rijk is.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 24 juli 2021 - 16:00
Praktische info

Aan het belfort om 15.50 u voor de eerste groep, de tweede groep wordt verwacht om16.10 u. Na de inschrijving worden jullie verwittigd tot welke groep jullie behoren.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Belfort
Belfortstraat
9000 Gent

Deelname-informatie

Deelnemers
20 - 40
Deelnameprijs leden
€10.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 14.00
Deelnameinformatie

Aan het belfort om 15.50 u voor de eerste groep, de tweede groep wordt verwacht om16.10 u. Na de inschrijving worden jullie verwittigd tot welke groep jullie behoren.Inschrijven  voor deze activiteit kan je bij Eric De Mey (tel 0468/489938) of via pasar.oostakker@gmail.com door opgave van individuele naam, adres en telefoonnummer en is pas definitief na storting van het deelnamebedrag op rekening BE13 8905 3402 4639 Van Pasar Oostakker met vermelding ”Seven Senses”  en dit tot 6 juli 2021.

Voor deze activiteit is uw Covid-verantwoordelijke Eric De Mey(0468/489938 of 09/3296033).  Iedere deelnemer wordt geacht zich te houden aan de op het moment van de activiteit geldende coronaverplichtingen en de instructies van de Covid-verantwoordelijke en/of de Pasar Oostakker begeleiders strikt op te volgen.

We vragen uitdrukkelijk dat wie zich inschrijft en zich op het moment van de activiteiten ziek voelt of in quarantaine zit, iemand van ons een seintje geeft en thuis blijft!

Contactpersoon

Contactpersoon
Eric De Mey
dmeyric@gmail.com
0468/489938
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!