Op stap met het baasje - Hondenwandeling rond de Poelberg

Niets is leuker voor hond en baasje als een ochtendwandeling in de vrije natuur. In het unieke herfstlandschap van de Tieltse Poelberg worden langs landelijke wegen en paadjes mooie plekjes ontdekt. We starten aan een hondenkennel met lekkere brokjes, houden een stop met kauwbeentjes en eindigen met een drankje en een hapje zowel voor hond als baasje. 

Het is de bedoeling dat het voornamelijk honden en hun baasjes zijn die wandelen, maar alle hondenvrienden zijn welkom. Tenslotte zijn er mensen die bv. binnenkort een hond zullen hebben en al ervaringen willen wisselen en raad vragen. Dan zijn er mensen die door omstandigheden geen hond kunnen houden, maar zo kunnen ze wel genieten van de aanwezigheid van al die mooie beestjes...

Soms hebben mensen meerdere honden en kunnen ze niet met al hun honden tegelijk gaan wandelen. In dat geval kan er via de discussies op dit evenement afgesproken worden dat iemand zonder hond een hond overneemt.

De initiatiefnemers zijn niet verantwoordelijk voor incidenten of schade tijdens de wandeling. We verzoeken de deelnemers om geen stokken te werpen, om ongelukjes te vermijden. Honden aan de leiband!

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 29 september 2019 - 08:00 tem 10:30
Praktische info

Start en inschrijving in De Hoevepoot, Wakkensesteenweg 63 in Tielt van 08u00 tot 10u30. Ruime parking aan de overkant van de straat.

Afstand van de wandeling: 7,7 km of ingekorte versie van 6,3 km. Stop voorzien halverwege.

Deelnemers (met of zonder hond) betalen € 4,00 voor Pasar-leden en € 5,00 voor niet-leden.

 

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie West-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
De Hoevepoot
Wakkensesteenweg 63 - 8700 Tielt
8700 Tielt

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€4.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 5.00

Contactpersoon

Contactpersoon
Durnez Rik
pasartielt@hotmail.com
0494/626334
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!