Op tocht naar de Pallieterhoeve van uit Hulshout.

Zin in een mooie wandeling? Dan moet je zeker deelnemen aan deze wandeling. We vertrekken van uit Hulshout en via een paar woonwijken via smalle paadjes achter de huizen komen we bij de 's Herenbossen. Dit bosgebied strekt zich uit rond de vallei van de Nete, tussen Hulshout en Heist o/d Berg. We doorkruisen dit bos, langs brede wandelpaden, tot we uitkomen bij de Grote Nete. Die volgen we al kronkelend tot aan de stop, de Pallieterhoeve in Booischot.

Nadien vertrekken we terug richting Hulshout. Onderweg kunnen we het Hof Ter Laeken aanschouwen, een kasteeldomein nu in handen van Kempisch Landschap. De tuinen van dit domein zijn opengesteld maar de Nete is veel te diep. We verlaten de dijk om via karresporen terug het centrum van Hulshout te bereiken.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 17 maart 2019 - 13:15
Praktische info

We vertrekken om 13u15 te Duffel met eigen wagens. Wie vervoer wenst moet wel vooraf de verantwoordelijke contacteren. De wandeling vertrekt om 14 uur aan de kerk van Hulshout. Voor deze wandeling van 8 km moet je niet inschrijven. Stevig wandelschoeisel is aangeraden.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen
Lokaal of vertrekplaats
Parking
Plein G. Van der Lindenlaan 12
2570 Duffel

Deelname-informatie

Deelnemers
5 - 40
Deelnameprijs leden
€0.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 1.00

Contactpersoon

Contactpersoon
Linda Vluymans
linda.vluymans@telenet.be
0479/218464
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!