Paling spotten in de WEERT.

Voor iedereen bekend maar misschien al een tijdje geleden dat je er nog geweest bent. Liefhebbers van eindeloze dijken, stille waters en feeërieke vennen moeten deze dag vrijhouden en stevige stapschoenen aanbinden om samen een heel mooie en heel rustige wandeling te maken. We vertrekken langs langs de oevers van de Oude Schelde tot we het kasteel van Marnix van Sint Aldegonde keurig in het vizier krijgen. Dan duiken we onvervaard de waterrijke polders in om de oversteek te maken naar de Nieuwe Schelde. Na een stukje Scheldedijk dalen we af naar Brasserie Groenendijk voor een stop. Daarna langs de visclub terug op de dijk om dan even verder door veld en wei naar ons vertrekpunt terug te wandelen.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 25 november 2018 - 14:00
Praktische info

Voor deze wandeling dien je niet vooraf in te schrijven. De afstand is 8 km. We vertrekken om 13 uur met eigen wagens op het plein aan de G. Van der Lindenlaan te Duffel. Wie vervoer wenst moet vooraf contact nemen met de verantwoordelijke. De wandeling vertrekt op de parking bij de St. Annakerk om 14 uur.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen
Lokaal of vertrekplaats
Parking G. Van der Lindenlaan Duffel
G. Van der Lindenlaan 12
2570 Duffel

Deelname-informatie

Deelnemers
5 - 50
Deelnameprijs leden
€0.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 1.00

Contactpersoon

Contactpersoon
Lucia Beeck
lucia.beeck@gmail.com
0472/430813
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!