Pannenkoekenwandeling in Boechout-Vremde

Begin februari als de dagen beginnen te lengen, en zo vlak na Lichtmis, is het de ideale periode om een wandeling te maken en af te sluiten met een lekkere pannenkoek. We spelen daarop in met een wandeling vanuit Boechout, richting Vremde. Via de buitenwijken van Boechout wandelen we via verharde en onverharde wegen, maar deze laatste zijn goed begaanbaar. Via een omweg bereiken we het centrum van Vremde voor een ruststop. Langs het natuurgebied van de Molenbeek stappen we terug richting Boechout, waar in l'Histoire een lekkere portie pannenkoeken op ons wacht.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 10 februari 2019 - 13:30
Praktische info

Voor deze activiteit moet ingeschreven worden uiterlijk op 3 februari bij het bestuur. We vertrekken met eigen wagens om 13u00 in Duffel. Wie carpooling wenst neemt vooraf contact met de verantwoordelijken. De wandeling vertrekt op de parking van restaurant l'Histoire om 13.30 uur. De parking is rechts vooraan in de Eggerzeelstraat te Boechout naast nr. 49. Wandelafstand is 8,5 km. Stevig wandelschoeisel aanbevolen..

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen
Lokaal of vertrekplaats
Parking G. Van der Lindenlaan Duffel
G. Van der Lindenlaan 12
2570 Duffel

Deelname-informatie

Deelnemers
5 - 40
Deelnameprijs leden
€12.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 14.00
Deelnameinformatie

Inbegrepen: 2 pannenkoeken met 2 x koffies/thee. Wie enkel de wandeling meedoet is de deelname gratis, voor niet-leden 1 euro 

Contactpersoon

Contactpersoon
Van Parijs Alida
alida.van.parijs@telenet.be
0474/331788
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!