Pasar Zomert : langs de Jutse Plassen

De 4 afdelingen (Putte, Duffel, St Katelijne-Waver en de Dijletrotters) organiseren elk 2 of 3 wandelingen op dinsdagavond tijdens de maanden juli en augustus: start op 2/7/2019 en laatste wandeling op 27/8/2019.

Afsluiten doen we met de afdeling Pasar Duffel. Zij hebben een rustige wandeling langs trage wegen en langs de Jutse Plassen in Koningshooikt voor ons in petto.

Onze regio ligt zoals jullie allemaal weten ten zuiden in de provincie Antwerpen en wordt doorkruist door de Dijle, Nete, Rupel en Zenne. En onze regio herbergt een groot aantal bos- en natuurgebieden, verschillende forten en schansen, vele domeinen, parken, kasteelgronden tot verschillende historische hoeves. Samen met de afdelingen Putte, Duffel en de Dijletrotters verzorgen we in totaal negen wandelingen op elke dinsdag van de zomervakantie !

Opnieuw sturen we jullie over andere, onbekende wegen die je misschien niet nog niet kent. Plaatsen waarvan je zegt : "Ik ben hier al honderd keer gepasseerd, maar ik heb nooit geweten dat hier een pad was.". Weer hebben we blijven zoeken naar ontdekkingen voor jullie, wandelaars. Ons doel is per slot om kleine en trage wegen onder de aandacht te brengen, maar ook om jullie, (nieuwe) inwoners, jullie gemeente en randgemeentes beter te doen leren kennen. Hopelijk mogen we ook dit jaar weer veel niet-Pasar-leden ontvangen, want ook zij zijn van harte welkom. 

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
dinsdag 27 augustus 2019 - 18:45
Praktische info
  • Inschrijvingen vanaf 18u45, start wandeling om 19u00
  • Lengte van de wandeling: +/- 8 km.
  • Parkeren : Achter het café, hoek met Vruchtelei op de grens met Koningshooikt   
Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen
Lokaal of vertrekplaats
Café Tramhalte
Aarschotsebaan 345
2590 Berlaar

Deelname-informatie

Deelnemers
3 - 999
Deelnameprijs leden
€0.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 1.00
Deelnameinformatie

Iedereen van harte welkom.

Contactpersoon

Contactpersoon
Rudy Liekens
PasarSKW@gmail.com
0476 342 825
Georganiseerd door
In samenwerking met

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!