Pasar zomert in Moregem (Wortegem-Petegem)

Pasar Wortegem-Petegem mag, op de vooravond van de zomervakantie, de woensdagavond wandelingen van Pasar Zomert in de Vlaamse Ardennen, samen met jullie op gang trekken.

De lokale Pasar afdeling heeft een attractief parcours uitgewerkt in de ruimere omgeving van Moregem en Petegem aan de Schelde.  De lusvormige wandeling komt voorbij aan cultureel erfgoed, idyllische open landschappen, bijzonder fraaie dorpskernen en natuurlijk aan heel wat ongerepte en vooral rustige natuurplekjes.  De dag en de streek overschouwen doen we vanop het mooiste Pasar plekje op Petegemberg.  We vertellen er je graag over mysterieuse verdwijningen, maar laten jullie vooral mee genieten van het unieke uitzicht over de Scheldevallei.  Redenen genoeg om er dus zeker weer bij te zijn !

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
woensdag 30 juni 2021 - 19:15
Praktische info

Binnen het kader van thans geldende coronamaatregelen zijn, in vergelijking tot voorgaande jaren, een aantal bijkomende voorwaarden toegevoegd.

Zo is het dit jaar verplicht om zich vooraf in te schrijven.  Inschrijven via deze link.  Gelieve bij inschrijving te vermelden : naam, telefoonnr en e-mail adres en dat voor iedere individuele persoon.  Deze verplichting is ons door de overheid opgelegd (ivm contact-tracing) Deze inschrijflijst moet door de organisator 14 dagen bijgehouden worden.  Deze gegevens helpen ons bovendien om iedere inschrijving te bevestigen per mail : zo krijgt iedere ingeschrevene van ons een bevestigingsmail     Ook het bijhebben van een mondmasker, en advies om hem te dragen is een courant item geworden.

Let wel : er is een max. aantal wandelaars van 100 personen.  Om alles ordentelijk en coronaproof te houden, zouden we in 2 groepen willen opdelen.  Een eerste groep zou reeds kunnen vertrekken om 18u45 (aangifte en controle voorafinschrijving vanaf 18u30).   De 2e groep vertrekt een half uurtje later (19u15) met controle voorafinschrijvingen vanaf 19u.   Bij de voorafinschrijving kan de deelnemer meegeven bij welke groep hij zich wil aansluiten.

Afstand van de wandeling : 8,5 km.

Plaats van vertrek en afspraak : De Vierschaar, Moregemplein 6, 9790 Wortegem-Petegem

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
De Vierschaar
Moregemplein 6
9790 Wortegem-Petegem

Deelname-informatie

Deelnemers
0 - 100
Deelnameprijs leden
€0.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 1.50
Deelnameinformatie

Voor de leden : graag je lidkaart bijhebben.

Voor de niet -leden : graag pasmunt bijhebben.  Per gezin : 3 euro  *   Per afzonderlijke deelnemer : 1,5 euro

Contactpersonen

Contactpersoon
Luc Veys
lucveys@hotmail.com
055/303464
Georganiseerd door

 

 

Extra contactpersonen
Contactpersoon:
Jan Deketele
jandeketele@telenet.be
0471/854609
Contactpersoon:
Jozef De Frene (corona-verantwoordelijke)
jozef@defrene.com
056/681384

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!