Pasar Zomert in Stekene

Deze activiteit is voorbij
1 minuut leestijd

In het kader van Pasar Zomert is er een wandeling vanuit Stekene.Vertrekken doen wij aan op het Preekeplein ( Hellestraat ). 

Het Waterwingebied waardoor wij lopen is 450 hectare groot. Ontdek hier de bijzondere fauna en flora, die je (bijna) nergens anders kan vinden. Kom wegdromen langs de lanen met oude beukenbomen en de vele kleine weiden. Ook het Stropersbos is een niet te missen natuurparel met zijn statige dreven, waardevolle elzenbroekbossen, open plekken met heide en zijn grote grazers! Samen met de aanpalende groengebieden vormt het Stropersbos één van de grootste bos- en natuurcomplexen in Oost-Vlaanderen. Tal van wandelwegen laten de bezoekers kennismaken met het Stropersbos. Je kan er ook kuieren door een deel van het natuurgebied waar gallowayrunderen en konikpaarden grazen.Doorheen dit gebied loopt ook "De Linie", die tijdens de Erfenisoorlog (1703) een belangrijke verdedigingswal vormde tegen onze noorderburen. 

Aan U om dit mooie waardevolle natuurgebied te ontdekken.

 

  • Wandelen
  • Pasar Zomert

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie
beginuur
19h00
aantal deelnemers
10-100
niet-leden: €1.50
nuttige informatie voor deelnemers

Leden Pasar nemen GRATIS deel op vertoon van hun lidkaart.

Niet-leden betalen 1.5€

Per gezin betaal je 3€ ( kinderen tem 12 jaar GRATIS)

Iedere deelnemer ontvangt een stempel bij deelname voor zijn spaarkaart.

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer