Pasar zomert in VINDERHOUTE (Lievegem)

Jullie worden verwelkomd in de Babbeltuin van 't Wegeltje in Vinderhoute (Lievegem).  

Na de incheck wandelen we zoveel mogelijk langs onverharde wegen door de Durmmeersen (deel van de Oude Kale). Vervolgens maak je kennis met de noordelijke kant van een van de groenpolen van Stad Gent, namelijk de Vinderhoutse Bossen. Bovendien zijn beschermde natuurgebieden in beheer van Natuurpunt niet veraf. Veel groen en veel natuur op deze zomerse avond. Een unieke belevenis in goed gezelschap. 

Geniet van dit uitzonderlijk mooie gebied op een prachtige zomeravond en laat je na de wandeling nog even verwennen in de tuin van 't Wegeltje. De tuin is de ganse avond immers speciaal gereserveerd voor de wandelaars van Pasar. Dat wordt dus genieten !

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
dinsdag 16 augustus 2022 - 19:15 tem 21:15
Praktische info

 

De Babbeltuin 't Wegeltje opent zijn deuren speciaal voor ons en zal vanaf 18:30 toegankelijk zijn zodat je al efkes kan "chillen" voor je de wandeling start. Zo verloopt de incheck zonder stress. Je vindt 't Wegeltje in Vinderhoute in de Pastoor Moernautstraat 54 in Vinderhoute, deelgemeente van Lovendegem (nu LIEVEGEM).

Voor leden van Pasar is de deelname (op vertoon van de lidkaart) gratis. Ben je geen lid, dan betaal je individueel 2 euro en als gezin 4 euro. Kinderen jonger dan 12 nemen gratis deel. 

De wandeling duurt een tweetal uur. De wandelgroep wordt begeleid door ervaren wandelaars. Na de wandeling ben je welkom in de Babbeltuin van 't Wegeltje voor een dorstlesser. 

 

OPGELET : kom je met de wagen, dan moet je die parkeren in de omgeving van het voetbalplein van SK Vinderhoute, in de Neerstraat te Vinderhoute.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
't Wegeltje (Babbeltuin)
Pastoor Moernautstraat 54, Vinderhoute
9920 Lovendegem (Lievegem)

Deelname-informatie

Deelnameinformatie

Inschrijven is een must. Zo kunnen we ons maximaal voorbereiden op je komst. Je kan dat doen via : http://www.pasar.be/zomert. De incheck start ten laatste om 19:00 u en de wandeling is voorzien om 19:15 u.

Contactpersoon

Contactpersoon
alex maenhaut
alex.maenhaut@gmail.com
+32477402361
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!