Pasar's winterréveil : Winterlichtwandeling met hartige afsluiter.

De donkere en korte winterdagen maken stilaan plaats voor de langere 'licht'dagen : het ideale moment wordt door Pasar aangegrepen voor een traditionele voorjaarsactiviteit : de Lichtmiswandeling.  Dit jaar wandelen we in de bosrijke omgeving van Wortegem zelf, waarbij we uitzonderlijk doorheen het kasteeldomein van Hemsrode mogen passeren.  Een uitgelezen kans om deze locatie te verkennen en samen met ons een frisse neus op te halen!  Na de door Pasar medewerkers begeleide wandeling krijgen de deelnemers aan deze Winterlichtwandeling een gratis broodje met barbecueworst aangeboden.  We geven er ook graag onze programmatie voor het werkjaar 2019 mee.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 3 februari 2019 - 09:00
Praktische info

Er dient niet vooraf ingeschreven te worden, maar om organisatorische redenen zouden we het toch wel fijn vinden, mochten jullie je komst vooraf willen melden op het e-mail adres van Pasar : pasar.wortegem.petegem@gmail.com.   Waarvoor onze hartelijke dank!  Betaling kan enkel geregeld worden op de startlocatie de dag zelf.

De wandeling loopt over een afstand van om en bij de 9 km.  De route bestaat hoofdzakelijk uit verharde wegen, maar er komen ook kortere onverharde gedeeltes in voor.  Aangepaste wandelschoenen aanbevolen.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Gemeentelijke feestzaal
Waregemseweg 35
9790 Wortegem-Petegem

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€1.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 4.00
Deelnameinformatie

Basistarief : 4 euro - leden van Pasar betalen 1 euro (mits voorlegging lidkaart)

Contactpersoon

Contactpersoon
Marc Van Ghelue
marc.van.ghelue@gmail.com
0499 59 08 07
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!