Romanticuswandeling in Heikruis

Er moet een deelnemerslijst aangelegd worden zodanig dat er aan contacttracing Covid kan gedaan worden ingeval van ziekte. Bij deelname aan de wandeling is het verplicht om zich op voorhand in te schrijven. Men kan reeds zijn naam, adres en telefoonnummer thuis opschrijven en deze afgeven aan een bestuurslid vóór de wandeling of deze doormailen aan johan.backaert@telenet.be (coronaverantwoordelijke). Via deze link https://forms.gle/jYKGiFx1xHTL1HPi6 kan je het formulier ook invullen en verzenden.  Tevens wordt er ontsmettende gel voorzien.  Er wordt verzocht om een mondmasker mee te brengen. Het mondkapje is tijdens de wandeling niet verplicht om te dragen.

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 27 juni 2021 - 14:30
Praktische info

Deze prachtige wandeling vertrekt om 14.30 uur aan Café Terlindenhof (fiets en wandelcafé), Terlindenstraat 13, 1540 Heikruis voor een tocht van 9 km met een verkorte van 6,7 km.
Voor deze wandeling is er geen zaal voorzien maar kan je eventueel uw picknick nuttigen in het café.
Er moet een deelnemerslijst aangelegd worden zodanig dat er aan contacttracing Covid kan gedaan worden ingeval van ziekte. Bij deelname aan de wandeling is het verplicht om zich op voorhand in te schrijven. Men kan reeds zijn naam, adres en telefoonnummer thuis opschrijven en deze afgeven aan een bestuurslid vóór de wandeling of deze doormailen aan johan.backaert@telenet.be (coronaverantwoordelijke). Via deze link https://forms.gle/jYKGiFx1xHTL1HPi6 kan je ook het formulier invullen en verzenden.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Vlaams-Brabant
Lokaal of vertrekplaats
Café Terlindenhof
Terlindenstraat 13
1670 Heikruis (Pepingen)

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€0.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 0.00

Contactpersonen

Contactpersoon
Van Vijle Conny
vanvijle.conny@gmail.com
0496837209
Georganiseerd door

 

 

Extra contactpersonen
Contactpersoon:
Backaert Luc
lucbackaert@msn.com
0495851870

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!