"Stapstientjes" - Wandeling in Tiegembos - zondag 10/10/2021

Deze activiteit is voorbij
1 minuut leestijd

Tiegem : tussen Schelde en Leie - het kleine Latem - bedevaartsoord

Met Pasar trekken we er ook graag eens op uit over de grenzen, nu met name de Oost-West-Vlaamse grens, naar Tiegem (Anzegem)… Niet zo ver, dus.

Onze titel “Stapstientjes” verwijst naar de kunstschilder Staf Stientjes, de huisschilder van Tiegem en bouwer van de villa ’t Vossenhol, nu een befaamd restaurant.

We wandelen niet zo ver, een goeie 4 km, maar onderweg is er veel te zien en te vertellen.  Met een gids als Paul Verleyen, geboren Anzegemnaar, verveel je je geen seconde.  Een beleving op zich.

Voor meer info over deze wandeling : Johan Vandendriessche 0485/361344.

Tijdens deze activiteit houden we rekening met de geldende coronamaatregelen (terug te vinden op de website Pasar Zwalm onder "Wat doen we?)

  • Wandelen
  • Natuur
Anzegem

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie

't Vossenhol
Tiegemberg 22
8570 Anzegem
België

beginuur
14h00
aantal deelnemers
1-50
leden: €3.00 niet-leden: €5.00
nuttige informatie voor deelnemers

Prijs: Leden: € 3,-/Niet-leden: € 5,-.  In de prijs is een koffie en de LO-verzekering inbegrepen.

Overschrijven kan op BE95 3631 7948 0958.

Graag reservatie (en info) via Johan Vandendriessche, GSM 0485/36 13 44 of mail johan.vandendriessche1@telenet.be tot 01/10/2021, met vermelding “Tiegem-aantal personen-e-mailadres”.

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer