Tieltse belevingswandeling

Deze activiteit is voorbij
1 minuut leestijd

De groene omgeving rond de Poelberg en de Meikensbossen vormen een aantrekkelijk decor voor een belevingsvolle wandeling.

Het glooiende landschap op de grens tussen Tielt en Dentergem heeft heel wat te bieden: de 45 meter hoge Poelberg met Poelbergsite, kronkelende veldwegen, het beschermde landschap rond de Poelbergmolen en uiteraard de Meikensbossen met zijn oud en jong bos, poelen, dreven, hooi- en weilanden. De vele vergezeichten en charmante kapelletjes maken het plaatje compleet.

De wandeling start aan Brouwerij De Poes en u krijgt ook de mogelijkheid om de brouwerij te bezoeken en biertjes te proeven. Onderweg krijg je proevertjes en verhalen van Tieltse streekgidsen geserveerd. Op verschillende plaatsen langs het parcours is er kinderanimatie en aan de Poelbergsite kan je genieten van een optreden van Marino Punk en de bluegrass-band LENA. 

  • Wandelen
  • GPS, smartphone en technologie
Tielt

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie

Brouwerij De Poes
Tenhovestraat 1
8700 Tielt
België

beginuur
12h30
leden: €5.00 niet-leden: €5.00
nuttige informatie voor deelnemers

nschrijven (vóór 20 april) is verplicht en kost € 5,00 per persoon. Ook de dag zelf kan je nog deelnemen, dan betaal je € 7,50.

Kinderen tot 15 jaar nemen gratis deel. 

De inschrijvingen worden pas bevestigd na overschrijving op rek. nr. BE63 0910 0025 0108. Vermeld naam en het aantal deelnemers.

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer