Valentijnswandeling

Zondag 18 februari 2018 Valentijnswandeling  We wandelen het Hestergempad in onze buurgemeente Opwijk. Hestergem slaat op de wijk die begint aan de Kapellebaan en doorloopt tot het Lebbeeks grondgebied. Deze werd zo genoemd door de Frankische nederzetting. Haistharingaheim (woning van Frank Haistharij) waarvan de St.Pieterskluis (kerkje, mogelijk hofkapel) deel uit maakte. De naam Eeksken, naar de eikenboom op het kruispunt Neerveldstraat, stwg. op Lebbeke en Eeksken, heeft de benaming Hestergem verdrongen. Onderweg komt misschien Valentijn wel op bezoek met een verrassing. Vertrek: 14.00 uur aan het Cultureel Centrum “Hof ten Hemelrijk” Kloosterstraat 7,           1745 Opwijk. Afstand: 7,5 Km. Aangepast schoeisel vereist. Info: Michel en Hilda, Tel.: 052 37 17 43 en Hilde, Tel.: 052 37 14 06 o www.pasar.be/merchtem

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 18 februari 2018 - 14:00 tem 17:30
Praktische info

Lokaal: Cultureel Centrum “Hof ten Hemelrijk”

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Vlaams-Brabant

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€0.00

Contactpersoon

Contactpersoon
VANDERSTAPPEN MICHEL
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!