Verlichte biet- en pompoenwandeling

De verlichte Biet- en pompoenwandeling van Pasar Boutersem gaat dit jaar door op zaterdag 12 oktober.  We komen samen en vertrekken aan de parking van het ocmw van Boutersem om 19.30 uur.  Inschrijvingen starten vanaf 19u!

Zoals de traditie het wil, vragen we aan de bewoners van het parcours ( 5 km langs verharde wegen: Valkenberg, Groenstraat, Moffelstraat, Kasteelstraat, Oude Baan, Roosbeekstraat, Kerkomstraat, Kapellenblokstraat, Koffiestraat, Oude Baan) om hun huizen en tuintjes te versieren met brandende kaarsjes in uitgeholde bieten, pompoenen, lantaarns of bokalen om zo een sprookjesachtige sfeer te scheppen, waar groot en klein kan van genieten. 
 
Onder toezicht van een (onpartijdige) jury delen we enkele prijzen uit voor de mooist verlichte en meest origineel verlichte huizen en voortuintjes. 

De kleintjes tot 12 jaar worden gratis verwend met allerhande verrassingen aan verschillende standjes langsheen het traject. 
Bij deze vragen wij met aandrang dat kinderen onder de 12 jaar vergezeld worden door een volwassene.

Na de wandeling komen we samen in de parochiezaal waar men kan genieten van een lekker stuk taart, een boterham (met kaas, ham of kop)  en van een frisse pint.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 12 oktober 2019 - 19:30
Waar vindt de activiteit plaats
België
Lokaal of vertrekplaats


Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€5.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 5.00
Deelnameinformatie

De kleintjes tot 12 jaar worden gratis verwend met allerhande verrassingen aan verschillende standjes langsheen het traject.
Bij deze vragen wij met aandrang dat kinderen onder de 12 jaar vergezeld worden door een volwassene

Contactpersoon

Contactpersoon
Raymond Rodeyns
rodeynsraymond@live.be
0498972717
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!