Verrassende kennismakingswandeling in Herentals

Met de herfst voor de deur staat deze wandeling in het teken van 'geuren en kleuren'. Algauw worden we geconfronteerd met de schoonheid van het krinklende, winklende waterding: de Kleine Nete. Langs de hoog gelegen oever kunnen we genieten van de prachtige en fotogenieke waterloop die soms onder de overkapping van een bladerdeken lijkt te verdwijnen. Na al dit moois duiken we het Peertsbos in. Een typische boom in het bos is de haagbeuk of de "Heern" en dit is dan ook de oorsprong van de naam Herentals. De haagbeuk siert bovendien het wapenschild van de stad. Ongeveer halfweg nemen we een pauze in de "Boskantien", een oase van rust waar we de stilte kunnen horen. Nadien vervolgen we onze tocht over zanderige wegen, door een mooie beukendreef en langs enkele 'kasten' van villa's.

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 30 september 2018 - 13:00 tem 17:00
Praktische info

Voor deze wandeling dient niet vooraf ingeschreven. We maken de verplaatsing met eigen vervoer en voorzien desgevallend carpooling. Neem hiervoor vooraf contact met de verantwoordelijke.

De wandelafstand is ongeveer 8,5 km. Vertrek op parking aan de G. Van der Lindenlaan te Duffel om 13 u. De wandeling vertrekt om 14 uur op de parking aan het Bloso-sportcentrum, tegenover de schaatsbaan.

Waar vindt de activiteit plaats
België
Lokaal of vertrekplaats
Parking G. Van der Lindenlaan Duffel
G. Van der Lindenlaan 12
2570 Duffel

Deelname-informatie

Deelnemers
5 - 50
Deelnameprijs leden
€0.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 1.00
Deelnameinformatie

.

Contactpersoon

Contactpersoon
Eddy Brouwers
eddy.brouwers@gmail.com
015/313891 - 0497/845643
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!