Vierdaagse Busreis “Cotswolds/Oxford”

Zin om Engeland van zijn meest idyllische kant te leren kennen? De Cotswolds, een streek die bekend staat om zijn glooiende heuvels en typisch Engelse dorpjes in honingkleurige natuursteen. Om maar enkele te noemen, Broadway, ook wel de “ parel van de Cotswolds” genoemd, Bourton on the Water door zijn vele oude bruggen over de rivier, ook het Venetië van de Cotswolds. Filmlocatie van Midsomer Murders, woonplaats van Agatha Christie enz... Bezoek aan Oxford bekend van de vele universiteiten, thuisbasisvan inspectorMorse en Lewis. In Engeland mag een bezoek aan een kasteel niet ontbreken! We kiezen voor het prachtige Blenheim Palace. Wil je dit zelf met ons ervaren? Schrijf dan zeker meteen in.
 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
donderdag 30 mei 2019 - 04:45 tem zondag 2 juni 2019 - 22:15
Praktische info

(weekend O.H.Hemelvaart) • Busreis met op- en afstapplaatsen te Bekkevoort,Aarschot en Leuven/Herent. Juiste  uren bij verdere info na inschrijving.

Deelname:   € 345 p.p. (+ € 45 in eenpersoonskamer) In deze prijs is inbegrepen: • Busvervoer, kanaalovertocht (Eurotunnel) en fooi chauffeur. • 3 Overnachtingen met ontbijtbuffet in hotel *** • 3 X Avondmaal (2 gangen) na de wandelingen. • Tickets voor geplande groepsbezoeken. • Verzekering, documentatie, begeleiding, animatie en klein aandenken.

Niet inbegrepen: • Annulatie verzekering (neem contact met uw verzekeringsagent) • Middagsnacks onderweg tijdens de wandelingen • Uiteraard zijn dranken en geschenkjes ook voor eigen rekening. • Prijsschommelingen door wisselkoers zijn mogelijk!
Wil je mee? Bezorg dan je aanvraag tot deelname aan de bus- en 

Waar vindt de activiteit plaats
Groot-Brittannië
Lokaal of vertrekplaats
Busreis “Cotswolds/Oxford”
carpool Bekkevoort /Aarschot/Herent E314
3200 aarschot

Deelname-informatie

Deelnemers
45 - 59
Deelnameprijs leden
€345.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 345.00
Deelnameinformatie

 Bezorg dan je aanvraag tot deelname aan de bus- en wandelreis naar Cotswolds aan een van de bestuursleden van de Wandelclub van Pasar regio Leuven. Daarna krijg je een wettelijk voorgeschrevendeelnemersformulier. Je inschrijving is pas definitief na het storten van een voorschot van € 100 per persoon op rekeningnummerBE 14 0682 4024 5583 van Pasar Wandelclub regio Leuven met vermelding “Cotswolds2019”. Inschrijven voor 22 april 2019.

Aanvraag tot deelname aan de bus- en wandelreis naar Cotswolds/Oxford
Ik/wij wil(len) graag deelnemen aan de vierdaagse naar Cotswolds/Oxford van 30 mei tot 2 juni 2019:
Naam (namen): .............................................................................................................................................................................
Eerste deelname?  Graag volledig adres: ......................................................................................................................................
..............................................................................................  Mailadres: ................................................@...................................
 

Contactpersoon

Contactpersoon
Theo Vos
vos-goossens@telenet.be
+32497913297

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!