Vredeslicht 2023 komt naar Kruisem

Deze activiteit is voorbij
1 minuut leestijd

Het Vredeslicht vertrekt jaarlijks eind november vanuit het multiculturele Bethlehem in Palestina en verspreidt zich over heel de wereld. Mensen van goede wil geven het licht door van hand tot hand en dit over duizenden kilometers. In die donkerste periode van het jaar wil het Vredeslicht warmte, hoop en vreugde brengen over grenzen heen van alle levensbeschouwingen, naties, culturen en leeftijden. Hét vredessymbool bij uitstek.

Het Vredeslicht op jouw feesttafel?
Ook in ons land nemen tal van gemeentebesturen en parochieverantwoordelijken het licht in ontvangst. Kruisem werkt samen met de joggingclub Sporthal Kruishoutem en wandelafdelingen van Pasar en Okra om het licht op sportieve wijze te verspreiden.


 

  • Wandelen
  • Natuur
  • Avontuur
Kruishoutem (Kruisem)

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie

Gemeentehuis
Markt 1
9770 Kruishoutem (Kruisem)
België

beginuur
14h30
aantal deelnemers
0-50
nuttige informatie voor deelnemers

Wil jij er ook bij zijn?
Ook jij kan deel uitmaken van deze groep “vredesbrengers”, je hoeft daarom geen lid te zijn van de organiserende verenigingen. Zowel als loper/wandelaar kan je deelnemen. 

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer