Wandeldag in het Groen: in en rond Ganshoren.

We nemen deel aan de wandeldag in en rond Ganshoren: Laarbeekbos, Boudewjnpark, Dielegembos, de moerassen van Ganshoren/Jette en de Relegemse velden. Er is keuze tussen wandelingen van 5, 10 en 15 km.  Er zijn verschillende bewegwijzerde lussen, die met elkaar combineerbaar zijn. Vertrek-  en eindpunt  van de lussen zijn in Jeugdhuis Tongeluk. Daar is er een "gelegenheidsbar" met drank en broodjes. Je kan er ook een "kubb"-initiatie krijgen!

 

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 12 mei 2019 - 09:00 tem 14:00
Praktische info

Je kan starten tussen 9 uur en 14 uur, in jeugdhuis Tongeluk, Bosstraat 10 in Ganshoren ( 1083 Brussel). Wil je mee vertrekken met Pasar Jette-Laken:  wij volgenhet traject van 10 km en wij zorgen ervoor dat we ingeschreven zijn  om 14 uur.

Openbaar vervoer: NMBS-station Sint-Agatha-Berchem  en aansluitend bus MIVB 84 ( richting Heizel) of 87 (richting Simonis) tot halte "Ganshoren-Sport". Daar steek je de spoorweg over en volg je de weg tot het eindpunt ( 500 m).

NMBS -station Brussel-Zuid: metrolijn 2 tot  halte Simonis en aansluitend bus MIVB 87, richting Beekkant tot halte "Ganshoren -Sport"  

NMBS - station Brussel-Centraal: metrolijn 1 richting Weststation tot Beekkant, dan metrolijn 2 tot halte Simonis , en bus  MIVB 87, richting Beekkant tot halte "Ganshoren-Sport"

 

Waar vindt de activiteit plaats
Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Lokaal of vertrekplaats
Jeugdhuis Tongeluk
Bosstraat 10
1083 Ganshoren

Deelname-informatie

Deelnameinformatie

De deelnameprijs bedraagt  € 1.50

Contactpersoon

Contactpersoon
Monik Gonnissen
monik@gonnissen.com
+3224795384
Georganiseerd door
In samenwerking met
KWB-wandelcriterium 2019, KWB Ganshoren, KWB Laken-Jette, Jeugdhuis Tongeluk

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!