Wandelen door het Hilversum aan de Dijle in Keerbergen AFGELAST

Gezien wij de groepswandeling hebben moeten annuleren hebben we de kaart van de wandeling hierbij gevoegd.zodat je die op eigen kracht kan doen. Je kan de afstand inkorten tot 9 km door even voorbij 3 de pijltjes op de kaart te volgen richting1 (kerk).

De wandeling gaat door het natuurgebied Broekelei met veel knotwilgen, loof- en naaldbos. Na een doorstapje over een plankenpad kronkelt de weg door stilte en groen tot aan de Dijle. Die volgen we door open boerenland tot bij de Oude Hansbrug. Daarna trekken we door de befaamde Keerbergse residentiële wijken waar menig bekend Vlaams TV-gezicht zijn biotoop heeft gevonden in grote villa's, fermettes en modernistische architectuur. We lopen nog langs het museum De Botermolen om zo terug aan het vertrekpunt te komen.

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 21 maart 2021 - 13:00
Praktische info

Het is nodig om  voor 18 maart in te schrijven bij de verantwoordelijke. Het vertrek van de wandeling is voorzien om 14 uur aan de St. Michielskerk van Keerbergen. De wandeling is 12 km lang. Gezien er geen drankstop mogelijk is werd de afstand van de wandeling beperkt tot 9 km.. 

Stevig wandelschoeisel is aangeraden. Vergeet zeker ook uw mondmasker niet. Wij wandelen op afstand van mekaar in groep per 10 personen. De verplaatsing doet ieder op eigen kracht.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Vlaams-Brabant
Lokaal of vertrekplaats
Parking G. Van der Lindenlaan
G. Van der Lindenlaan 28
2570 Duffel

Deelname-informatie

Deelnemers
5 - 30
Deelnameprijs leden
€0.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 1.00
Deelnameinformatie

Indien de activiteit toch niet kan doorgaan worden alle ingeschrevenen verwittigd.

Contactpersoon

Contactpersoon
Lucia Beeck
lucia.beeck@gmail.com
0472/430813
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!