Wandelen langs de Brabantse Heuvelroute

-

Wandeldriedaagse +-56km  GR 512 van 4 tot 6 september 2024

GR 512 verbindt de steden Diest en Geraardsbergen met een 173 km lang traject door Vlaams Brabant en Oost-Vlaanderen. De volledige Brabantse Heuvelroute kun je afstappen in 9 dagen.

Je trekt door het Hagelandse heuvellandschap, Brabantse bossen en valleien, het traditierijke Pajottenland en de Dendervallei. Je loopt tussen majestueuze bomen in het Walenbos, Meerdaalwoud, Zoniënwoud, Neigembos en Raspaillebos, langs natuurgebieden in de valleien van de Dijle, de IJse en de Zenne. Door authentieke dorpjes zoals Gaasbeek en Onze-Lieve-Vrouw Lombeek, bereik je de Muur en het marktplein van Geraardsbergen.

Dag 1 – Diest – Tielt Winge  ( Optielt ) – 19 km

Dag 2 – Tielt Winge – Lubbeek – 19 km

Dag 3 – Lubbeek – Neervelp ( Vertrijk ) 18 km

  • Wandelen
  • Dagwandeling (min. 20km)
Opwijk

Praktische info

-
locatie

GAC II
Ringlaan 20
1745 Opwijk
België

beginuur
08h00
leden: €6.00 niet-leden: €6.00
nuttige informatie voor deelnemers

De voorlopige prijs per persoon met  inbegrip van het hotelarrangement, tweemaal een lunchpakket en vervoer per bus bedraagt 320 euro voor een 2-persoonskamer en 380 euro in een éénpersoonskamer. Toeslag niet-leden van 20 euro pp. 

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer