Wandelen langs de Kluizen naar de Dender - GEANNULEERD(Geannuleerd)

Daar de Pasar zomert wandelingen in Oost-Vlaanderen wegens de Coronamaatregelen en de risico's die dit met zich meebrengt dit jaar niet in groep doorgaat wordt gedurende juli en augustus als alternatief een bijzondere zomer wandelreeks aangeboden die U individueel of in gezinsverband kunt wandelen met behulp van een gedetailleerde routebeschrijving en indien gewenst kunt U een gpx file downloaden.

Wie aan de Pasar zomert wandeling van Pasar Aalst in 2017 heeft deelgenomen zal zich een mooie wandeling met start in Erembodegem nog herinneren. Meer dan 180 tevreden deelnemers van over gans Vlaanderen hebben toen deelgenomen. Misschien wil je deze mooie, rustige wandeling in de natuur nog eens beleven of heb je toen niet kunnen deelnemen.

Daarom bieden we jou deze mooie wandeling van 8km opnieuw aan in de 'Bijzondere zomer' wandelreeks. Wij hebben deze wandeling 'Langs de Kluizen naar de Dender' genoemd omdat de wandeling via vele plaatsen die verwijzen naar 'Kluis/Kluizen' zoals de Kluiskapel, Kluizenbos, Kluisdreef naar de Dender loopt.

We vernemen graag wat je van de wandeling vond. Deel het via email pasaraalst@hotmail.com of via facebook

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 5 juli 2020 - 20:00 tem maandag 31 augustus 2020 - 20:00
Praktische info

Inschrijven voor deze wandeling is niet noodzakelijk. Je kan de wandeling doen wanneer je wil en zoveel je maar wil. Ze wordt je ter beschikking gesteld vanaf 5 juli.

De wandeling bedraagt 8km en start aan de sporthal Denderdal in de Kortestraat te 9320 Erembodegem.

Er is voldoende parkeergelegenheid aan de startplaats in de Kortestraat (doodlopende straat).

Openbaar vervoer: De Lijn nrs 2 (halte Erembodegem Brug op 600m) en 213 (halte Erembodegem Brug op 600m of halte Erembodegem Zevensterre op 250m);

NMBS station Erembodegem ligt op 900m van de vertrekplaats.

Waar vindt de activiteit plaats
België
Lokaal of vertrekplaats
sportzaal Denderdal
Kortestraat 21 te 9320 Erembodegem
9300 Aalst

Deelname-informatie

Deelnameinformatie

Deze wandeling wordt je gratis aangeboden maar is volledig op je eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor ongevallen noch voor schade van allerlei aard.
Hou je aan de Corona-maatregelen. Meer info op https://www.info-coronavirus.be/nl/faq/ 

Op regenachtige momenten kan een deel van de wandeling er drassig bij liggen. In dit geval is waterdicht schoeisel aanbevolen.
Deze wandeling is een aanrader voor jong en oud. Ook kinderen zullen hier kunnen genieten.

ROLSTOELGEBRUIKERS: Enkele trage wegen in deze wandeling zijn niet toegankelijk voor rolstoelen waarvoor onze excuses. Om ook rolstoelgebruikers met begeleider te laten genieten van deze wandeling zijn wij op zoek naar een rolstoelgebruiker met begeleider die graag de aangepaste route wil testen en je opmerkingen met ons wil delen. 
Ben je kandidaat ? Neem dan contact met ons op via pasaraalst@hotmail.com   

Gelukkig is er de natuur. Hou dus ook de natuur gelukkig en laat geen afval achter in de natuur. Er zijn op verschillende plaatsen afvalbakjes aanwezig.

Pasar Aalst heeft de routebeschrijving zorgvuldig voorbereid teneinde fouten te vermijden. Mocht er toch nog een foutje aanwezig zijn dan betreuren wij dit ten zeerste. Laat het ons weten zodat wij dit indien nodig kunnen corrigeren. Deze wandeling is laatst gecontroleerd op 5 juli 2020.

Deze wandeling alsook de andere wandelingen van de Bijzondere zomer wandelreeks kan je raadplegen op https://www.pasar.be/bijzonderezomer .
De rechtstreekse link voor deze wandeling is: https://www.pasar.be/langs-de-kluizen-naar-de-dender .

Contactpersoon

Contactpersoon
Etienne Celis
pasaraalst@hotmail.com
0473551160
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!