WANDELEN NAAR D'A STATIE IN NIEL

We komen samen op de parking van de zaal KOEKOEK, steken de A12 over en wandelen naar de Koekoekstraat waar wij O.-L-.V  Middelareskapel passeren.  Nemen verderop links de kleine geasfalteerde weg tot in de Tuinlei in Schelle.  Daar bewonderen wij het mooi aangelegde gebied “ Berrenheibos” met de prachtige vijver en lopen door langs de Oude Bosstraat,  waar  wij, met wat geluk, schattige bambies  kunnen bewonderen en zelfs een struisvogel.  Nemen  de Conciencestraat en vervolgens de  Spruytlei, waar wij na een tijdje stappen Juffra Toertjes in het zicht krijgen, maar lopen door naar D’A STATIE want daar worden wij verwacht om even te verpozen en op het terras een drankje te  nemen.

Station Niel is een spoorwegstation langs spoorlijn 52. Het huidige stationsgebouw werd in 1981 gebouwd. De loketten zijn definitief gesloten.  Naast dit gebouw staat het oude stationsgebouw waarin “ d’A statie” momenteel is gevestigd.

Na onze pauze nemen we de weg naast het spoor en blijven deze volgen tot in Boom.  Steken de A12 terug over en lopen door het mooie park .  Aan de uitgang dicht bij K. Rupel Boom F.C. steken wij de ’s Herenbaan over en nemen het nieuwe geasfalteerde wegje .  Op het einde hiervan gekomen slaan wij links af  tot wij aan de  Pierstraat  komen en lopen zo via het Reukenspad terug naar ons vertrekpunt

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 8 juli 2018 - 13:30
Praktische info

Afstand: 9,5 km

Schoeisel en kleding aan te passen aan de weersomstandigheden!

 

 

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Antwerpen
Lokaal of vertrekplaats
parking zaal Koekoek
Lindenboslaan 2
2630 Aartselaar

Deelname-informatie

Deelnameprijs leden
€1.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 1.00

Contactpersoon

Contactpersoon
Luc Snoeks

03/887 51 21 0474/ 32 52 44
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!