Wandeling in de Lembeekse bossen

 

Een wandeling dwars door de Lembeekse Bossen, een natuurgebied van 305 hectare groot, dat versplinterd ligt over het grondgebied van Kaprijke en Oosteeklo. 

Een imposante bunker herinnert ons aan de verdedigingslinie door de Duitse bezetter aangelegd tijdens WOI.

Op het kruispunt van de wegen van Sleidinge en Lembeke passeren we de Bevende Hazelaar.  Op deze magische plek nodigt een kapelletje uit tot een moment van rust en stilte.

Iets voorbij de bevende Hazelaar duik je in Waarschoot het Kwadenbos in.  Dat is zelfs nog mooier en groener dan de Lembeekse Bossen.  Hier bleef de rust nog écht bewaard. Aangepast schoeisel ifv de weersomstandigheden

Aan het eind van 8,5 km lange wandeling nodigen de vele terrassen van de horecazaken van De Heihoek uit om nog wat na te genieten.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 27 juni 2021 - 14:30
Praktische info

We starten om 14.30 uur op de hoek van de Warande-Ledestraat-Tragelstraat te 9971 Kaprijke.

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats

tragelstraat-ledestraat-warandestraat
9970 Kaprijke

Deelname-informatie

Deelnemers
10 - 60
Deelnameinformatie

Inschrijven voor deze wandeling kan je bij Carine BYL (0472/649016 of 09/2513475) of bij Erik VERLEYEN (0472/882840 of 09/2513470) door opgave individuele naam, adres en gsm- of telefoonnummer van de deelnemer(s). t/m 24 juni.  Naargelang de belangstelling zal de groep ifv de coronaverplichtingen op het moment van de activiteit opgesplitst worden in meerdere groepen, welke met een tijdsinterval van 15’ van start gaan.

Deze beide wandelingen worden jullie gratis aangeboden door Pasar 

Voor deze beide wandelingen is uw Covid-verantwoordelijke Erik VERLEYEN (0472/882840 of 09/2513470).  Iedere deelnemer wordt geacht zich te houden aan de op het moment van de activiteit geldende coronaverplichtingen en de instructies van de Covid-verantwoordelijke en/of de Pasar Oostakker begeleiders strikt op te volgen.

We vragen uitdrukkelijk dat wie zich inschrijft en zich op het moment van de activiteiten ziek voelt of in quarantaine zit, iemand van ons een seintje geeft en thuis blijft!

Contactpersonen

Contactpersoon
Erik Verleyen
erik.verleyen@proximus.be
0472/882840
Georganiseerd door

 

 

Extra contactpersonen
Contactpersoon:
Carine Byl

0472/649016

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!