Wandeling in de voetsporen van Napoleon

Deze activiteit is voorbij
1 minuut leestijd

Op 23 oktober neemt onze gids jullie mee voor een tocht van zo’n 11 km langs en door de slagvelden van Waterloo.

Als je nu in het prachtige, glooiende landschap wandelt, kan je je nauwelijks inbeelden dat hier ooit een bloedige veldslag uitgevochten werd waarbij duizenden soldaten en burgers het leven lieten. De veroveringszucht van Napoleon kende geen grenzen. Maar wie was die man? 

Gelukkig hebben wij een Napoleonkenner in ons bestuur die graag de historische gebeurtenissen met u overloopt en ook leuke anekdotes kan vertellen over deze omstreden figuur.

Trek dus je wandelschoenen aan, neem de nodige drank mee, want op het slagveld zijn er nu eenmaal geen gezellige cafeetjes te vinden. Niets belet ons evenwel om af te sluiten in de brasserie op het eindpunt van de wandeling, genoemd naar de krijgsheer die er uiteindelijk in geslaagd is om Napoleon te verslaan.

  • Wandelen
  • Cultuur
Dilbeek

Praktische info

Deze activiteit is voorbij.
locatie

Saviocentrum
Stationsstraat 275
1700 Dilbeek
België

beginuur
13h15
aantal deelnemers
10-40
leden: €2.00 niet-leden: €2.00
nuttige informatie voor deelnemers

Klik hier om in te schrijven (verplicht).

Belangrijk : stevige wandelschoenen voorzien en drank voor onderweg

deel Activiteit

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer