Wandeling "Den Dotter" Aaigem

In het jaarprogramma 2021 hadden wij in april / mei de Dotterwandeling voorzien. De huidige coronamaatregelen laten niet toe om in groep deze wandeling te doen. Daarom sturen wij hierbij de informatie zodat jullie deze in Uw kleine bubbel kunnen wandelen.
Het is nu het moment om deze wandeling te doen want de dotterbloem staat nu in bloei. Wacht dus best niet te lang om deze wandeling te maken.
We sturen in bijlage het kaartje van deze wandeling ( kaartje van toerisme Oost Vlaanderen ) dat een idee geeft van het traject. Ter plaatse zijn er 6 hoekige bordjes voorzien die de wandeling goed aanduiden.
Een natuurgebied waar Lucien Van Impe in zijn glorieperiode op de Gotegemberg voor zijn Ronde van Frankrijk kwam trainen.
Het is dus een 9,5 km lange wandeling door het golvend landschap tussen Haaltert en Erpe Mere. Goed begaanbare paden ( goede wandelschoenen volstaan) waar ook mountainbikers van gebruik maken.

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 9 mei 2021 - 14:15 tem woensdag 9 juni 2021 - 14:15
Praktische info

Een gpx-bestand en een kaartje (pdf) kan je HIER downloaden. 

Waar vindt de activiteit plaats
Provincie Oost-Vlaanderen
Lokaal of vertrekplaats
Kerk Aaigem
Aaigemdorp
9420 Erpe-Mere

Deelname-informatie

Deelnemers
5 - 50
Deelnameprijs leden
€0.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 0.00
Deelnameinformatie

Deze periode is ideaal om de dotterbloemen in bloei te zien. Starten kan je aan de kerk van Aaigem ( 35 km van Drongen via E40 afrit Erpe Mere) waar er parkeerplaats is voorzien.
Tijdens de week is het rustiger om de wandeling te doen.
Maak een foto van de omgeving en stuur ons die op. Wij kiezen de mooiste en bezorgen de geselekteerde een prijs. Hieronder reeds enkele foto's om jullie al te doen watertanden .

Contactpersoon

Contactpersoon
Van Hecke Frank
vanheckefrank@skynet.be
092274129
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!