Wandelweekend 2019 in Alken aan de Moezel.

Van vrijdag 5 april 2019 tot en met 7 april 2019 gaan we weer op wandelweekend naar Alken in Duitsland. We verblijven daar op hotel in volpension van vrijdagavond 5 april 2019 tot en met zondagmiddag 7 april. We maken er korte wandelingen en lange wandelingen alsook een dagwandeling op zaterdag. Er is keuze genoeg naar ieders mogelijkheden en goesting. Iedereen kan en mag kiezen uit vele mogelijkheden. Het hotel is helemaal gerenoveerd en binnen het hotel is er een bakkerij met lekkere dikke taarten.

 

Praktisch

Wanneer vindt de activiteit plaats
vrijdag 5 april 2019 - 07:00 tem zondag 7 april 2019 - 19:00
Praktische info

Vooraf inschrijven bij een bestuurslid is verplicht dan een voorschot betalen voor 15 januari 2019 van 71 euro. Inschrijven kan zolang er nog plaats is in het hotel. We verblijven in hotel'Burg Café' Moselstrasse 10, 56332, Alken-Moezel. De verplaatsing gebeurt met eigen vervoer. Afspraak in het hotel op vrijdagnamiddag 5 april 2019 om 15u (vroeger kan ook).

Waar vindt de activiteit plaats
Duitsland
Lokaal of vertrekplaats
Hotel Burg Café
Moselstrasse 10
56332 Alken-Moezel

Deelname-informatie

Deelnemers
50 - 140
Deelnameprijs leden
€141.00
Deelnameprijs niet-leden
€ 141.00
Deelnameinformatie

Volwassenen betalen 141 euro per persoon in een tweepersoonskamer. Kinderen onder 12 jaar op de kamer van de ouders genieten van een vermindering. Voor een eenpersoonskamer is er een meerprijs van 5 euro voor het ganse weekend. In de deelnameprijs is begrepen: volpension van vrijdagavond 5 april 2019 tot en met zondagmiddag 7 april, alle wandelingen onder begeleiding van Pasarbestuur, verzekering lichamelijke ongevallen, drank bij broodmaaltijden in het hotel, rondvaart op de Moezel, versnapering tijdens de wandelingen en avondanimatie. Niet inbegrepen, dranken bij warme maaltijden en annulatieverzekering. Er wordt een voorschot gevraagd van 71 euro per persoon en dit te betalen voor 15 januari 2019 op rekening BE90 7855 3490 9232 van Pasar Bekkevoort met vermelding ' voorschot wandelweekend 2019 en aantal personen' De rest van het verschuldigd bedrag wordt gestort op dezelfde rekening voor 5 maart 2019.

Contactpersoon

Contactpersoon
Flor Beylemans
flor.beylemans@skynet.be
013-322800
Georganiseerd door

 

 

 

Word Pasar-vrijwilliger

Zoek je een nieuwe uitdaging in je vrije tijd? Dan is vrijwilliger worden bij Pasar iets voor jou.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor jouw gepersonaliseerde nieuwsbrief

Word Pasar lid

Word nu lid en geniet van alle ledenvoordelen

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!